Още едно първо място прибави Василена Маслева в колекцията си от музикални призове

Написана от  Понеделник, 31 Август 2020 08:54
На провелия се от 27 до 30 август Международен фестивал за млади поп и рок изпълнители"Ноти по пясъка" в гр. Приморско
Василена Маслева се класира на първо място в своята възрастова група.
Тя и само още двама от участниците в конкурса получиха и по един много сантиментален подарък от дама от Русия. Тя реши да награди изпълнителите, които са я впечатлили най-много, с ръчно изработена кукла ангел.
Специален гост на фестивала беше аактьорът Ненчо Балабанов.
Първото място в Приморско е поредният успех на Василена Маслева тази година. В XX-ия юбилеен Национален конкурс за детска забавна песен"Златен извор", провел се в Димитровград на 31 юли, в своята възрастова група тя спечели златен медал в направление"Димитровградско откритие" и бронзов медал в направление "Забавна песен на фолклорна основа".
Преди това панагюрският славей получи отлична оценка на петото издание на Международния дистантен конкурс"Нови гласове, песни и изкуства".
Конкурсът се провежда в три етапа и всяка изминала година участниците в него се увеличават. Василена успешно премина пред първите два етапа. Третият етап на конкурса е предвиден за 3 октомври, когато ще бъдат наградени най-добрите. Те ще изнесат галаконцерт в Барокова зала на ул. "Оборище" № 5, София.
Музикален педагог на Василена Маслена от Панагюрище е Руми Ивванова от Пловдив.


Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси