Коледното настроение вече обзема априлци; сн. вдясно - 1б клас и г-жа Радева. Коледното настроение вече обзема априлци; сн. вдясно - 1б клас и г-жа Радева. oshtepan.com

Първокласници от ОУ "20 април" с коледен базар

Написана от  Понеделник, 16 Декември 2013 18:32
Собственоръчно изработени изделия с коледен акцент са подготвили от 1б клас в ОУ „20 април”. Те ще се продават на Коледен базар на
18 декември, който ще е редом до този на Центъра за обществена подкрепа „Зора” в Туристическия информационен център в ГУМ. Класният ръководител на малчуганите Таня Радева разказа за идеята, която ще се осъществи с личните усилия на децата и родителите им и малко помощ по проект „Успех”, по който от училището работят за трета година. Със събраните средства априлци планират да си закупят проектор и да създадат жив кът в стаята си – аквариум. Радева обясни, че стремежът ще е още да обогатяват в следващите години стаята си.
От няколко дни децата тръпнат да научат и резултатите от национално коледно математическо състезание, в което са се включили като част от област Пловдив, защото в Пазарджик не се провеждало.
Оценете
(3 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси