Надежда Ковачева спечели златен медал в Националния конкурс "Песен от извора"

Написана от  Вторник, 19 Ноември 2019 14:56
 
Поредното си блестящо представяне направи младата панагюрска изпълнителка Надежда Ковачева на провелия се Национален конкурс "Песен от извора" в гр.Стара Загора.
След като Надя грабна безусловно първото място и златния медал в своята възрастова група, тя трябваше да се бори за голямата награда на конкурса - Гран При. За нея претендентите бяха четирима - по един във всяка възрастова група. И четиримата получиха от професионалното жури по 40 точки и борбата за гласове бе оспорвана. С явно гласуване журито, председателстваноо от Мая Райкова - продуцент в БНР, даде Гран При на Плаамена Петрова от Разград, която спеечели първото място при най-големите с песента "Зайди, зайди".
Останалите трима, сред които и Надежда Ковачева", получиха покани за запис в БНР, а панагюрският славей бе поканен да пее в Стара Загора при запалване на елхата.
Надя Ковачева е възпитаник на музикалните педагози Нона Немигенчева и Пепа Филина в Школата по поп и джаз пеене "Евгени Зумпалов" към Център за подкрепа за личностно развитие - Панагюрище.

Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси