България е страната на възможностите, пише в-к "Още ПЛАМ", цитирайки младия панагюрец Васил Ралчев

Написана от  Сряда, 21 Август 2019 15:33
 
За мен България е страната на възможностите, убедено заявява младият панагюрски предприемач Васил Ралчев и обяснява защо.
Това е една от статиите в новия брой на в-к "Още ПЛАМ". Водещото заглавие на изданието е свързано с употребата на метала мед почти във всеки един аспект от живота на съвременния човек и преминаването към зелена икономика, за което медта също е осовна суровина. На страница първа вестникът поставя акцент и върху рекордния брой участници в петото издание на турнира по тенис на маса "Asarel Bulgaria Open", който се проведе в Панагюрище от 13 до 18 август. Внимание е отделено и на наградата "ПроКултура", която получи попинското Сдружение "На орището".
Публикуван е очерк за Човека и Учителя Анна Горинова-Христова, както и интересни факти за оразователната система в Естеноия, където през пролетта на обмяна нна опит бяха учители от СУ "Нешо Бончев".
Както винаги цяла страница е отделена за спортните постижения на панагюрските деца и младежи, а на последната страцица е програмата за честване професионалния празник на "Асарел-Медет" АД на 31 август.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси