Първо място взеха мажоретките на СУ"Нешо Бончев" на международен фестивал в Обзор

Написана от  Вторник, 02 Юли 2019 18:31
 
От 28 юни до 4 юли Обзор е домакин на Международния фестивал на изкуствата „Морско конче“, в който се включиха над 300 участници
от България, Русия, Украйна, Беларус, Македония и Естония.
Публиката в амфитеатъра в курортния комплекс имаше възможност да се наслади на атрактивните изпълнения на представителки на мажоретния състав на СУ „Нешо Бончев” – Панагюрище, които успяха да впечатлят международното жури и то им отреди първо място. Ръководител и хореограф на състава е Мария Бензарова.
Международният фестивал на изкуствата „Морско конче" и тази година започна с тържествено шествие, в което се включиха и панагюрските мажоретки. Културното събитие в черноморския курорт Обзор дава възможност на деца и младежи от всякаква възраст да разкрият талантите си във всички жанрове на изкуството: танцово, вокално, инструментално, театрално, художествено. Неговата сцена предлага поле за изява за всякакви форми на участие – солисти, ансамбли и групи, танцови групи и клубове, художници, фотографи, театрални работилници, форми на музикален театър.

Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси