Гран при и първо място за панагюрското дарование Лора Куруджиева на фестивала "Морско конче"

Написана от  Вторник, 02 Юли 2019 15:44
 
Блестящо се представи със своето изпълнение на песен панагюрското дарование Лора Куруджиева на седмото издание на Международния фестивал на изкуствата "Морско конче",
провело се в черноморския курорт от 20 юни до 1 юли. Въпреки силната конкуренция от няколко европейски страни, в своята възрастова група възпитаничката на музикалните педагози Нона Немигенчева и Пепа Филина от школата за поп и джаз пеене "Евгени Зумпалов" към Центъра за подкрепа за личностно развитие в Панагюрище успя да смае международното жури и то й присъди най-високата награда - Гран при. За изпълнението си Лора бе отличена и с първо място в своята възрастова група.
В социалните мрежи за огромния успех на своето откритие  г-жа Нона Немигенчева написа:
Знам колко ти е било трудно,като имам предвид международния му характер и конкурентите, и журито.Гордей се! Това е невероятен успех!
Фестивалът "Морско конче" се провежда с подкрепата на Министерство на културата и под патронажа на Община Несебър и Кметство Обзор. 
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси