Ученическо надиграване "Да се хванем за ръце и да кажем НЕ" на 26 юни в Панагюрище

Написана от  Неделя, 23 Юни 2019 23:12
 С ученическо надиграване под наслов „Да се хванем за ръце и да кажем НЕ“ на 26 юни МКБППМН – Панагюрище ще отбележи Международния ден за борба със злоупотребата с наркотици


 
и наркотрафика. Инициативата е част от превантивната дейност на Местната комисия и има за цел да привлече общественото внимание към опасностите и вредите от употребата на психоактивни вещества и да повиши обществената сензитивност и нетърпимост към употребата на наркотици от деца и младежи. Търсен ефект е и насърчаване на интереса на младите хора към активен, здравословен начин на живот и изграждане на умения за сътрудничество и ненасилствена комуникация.
Каузата ще събере всички професионалисти, работещи с детски танцови състави на територията на община Панагюрище: Мария Шангова, хореограф на представителен танцов състав „Тангра“ при Сдружение с нестопанска цел „На орището“ – с. Попинци; Мария Бензарова, с три танцови формации - танцов състав „Бътава“ от с. Бъта, танцов състав „Звънче“ от с. Оборище и представителен мажоретен състав при СУ „Нешо Бончев“;Елеонора Найденова - ръководител на ТС „Панагюрско съкровище“ към ЦПЛР – Панагюрище и формацията "Балканджии" на Петър Немски.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси