Джо Ли Търнър, инж.Тодор Стоицев /снимката вдясно/ и Рада Стоицева Джо Ли Търнър, инж.Тодор Стоицев /снимката вдясно/ и Рада Стоицева СНИМКИ: архив на oshtepan.com

Джо Лин Търнър, групите "АХАТ" и "Б.Т.Р." ще пеят в Панагюрище в памет на инж.Тодор Стоицев

Написана от  Четвъртък, 13 Юни 2019 21:19
В памет на инж.Тодор Стоицев, от чиято кончина на 7 юни се навършиха 9 месеца, на 4 юли в зала "Арена Асарел" ще има рок концерт.
Той ще започне в 19.00 часа и сред изпълнителите в него ще са Джо Лин Търнър с вечните хитове на "Rainbow" и "Deep Purple", рок групите "АХАТ" и  "Б.Т.Р."
Това обяви Рада, дъщерята на инж.Стоицев, по време на 10-годишния юбилей на Лайънс клуб - Панагюрище. Местните лъвове почетоха с едноминутно мълчаниe паметта на инж.Тодор Стоицев и д-р Дора Шишкова.
Рада Стоицева съобщи, че ще има и друга изненада на 4 юли.


Билети за концерта могат да се купуват от "ОПТИКС" АД, където инж.Тодор Стоицев бе от висшия ешалон мениджъри.
Той бе и сред основателите на фирмата през 1998 г.  и заслужава подобна почит.
Джо Лин Търнър ще пее за втори път на Панагюрска територия заедно с група "Б.Т.Р.". За първи път те изнесоха запомнящ се концерт през август 2015 г. в с.Панагюрски колонии по време на половинвековния юбилей на "Асарел Медет" АД.

Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси