От клуб "Приятели на библиотеката" се радват на новите книги. От клуб "Приятели на библиотеката" се радват на новите книги. Снимките са предоставени от Д. Шопова.

Нови 184 тома в библиотеката в Попинци

Написана от  Вторник, 26 Ноември 2013 09:33
С нови 184 тома литература, на стойност 1 170 лева, библиотеката при читалище „Искра-1872” – с. Попинци обогати книжния си фонд за 2013 година.
Със средства от читалището, частни дарители и организации, успяхме да набавим енциклопедии, търсени заглавия - предимно от художествена и детска литература, както и от другите отдели на знанието, съобщи още библиотекарят на попинското читалище Донка Шопова. Това е почти три пъти повече от миналата година, когато получените книги от дарения били 64.
За да стигнат новите книги по-бързо до читателите и за да се запознаят с работата на библиотекаря, в инициативата се включили доброволци от клуб „Приятели на библиотеката”. Те помогнали при обработката на книгите и подреждането им във витрина.


Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси