Надежда Ковачева и Християн Балев Надежда Ковачева и Християн Балев

Християн Балев започна своя "Път към славата" с бронзов медал, а Надежда Ковачева затвърди своя със сребърен

Написана от  Понеделник, 11 Февруари 2019 21:11
 
При изключителен интерес премина седмото издания на националния конкурс за деца и младежи "Път към славата", който се проведе от 8 до 10 февруари в София.
И тази година в него участваха музикални таланти от Панагюрище, които, въпреки силната конкуренция, успяха да спечелят аплодисментите  на професионалното жури и да спечелят призови места.
В първа възрастова група в конкуренция с 40 претенденти за медал 6-годишният Християн Балев, възпитаник на музикалния педагог Нона Немигенчева, със своето песенно изпълнение се класира на трето място и получи бронзов медал, както и покана за конкурс в Слънчев бряг.
Още по-голяма бе конкуренцията във втора възрастова група, в която се надпяваха 90 деца от цялата страна. Сред тях бе и Кристияна Чуклева, която получи бронзов медал и покана за участие в конкурса в Слънчев бряг.
В конкуренция с 55 участници в трета възрастова група панагюрският славей Надежда Ковачева грабна сребърен медал.

Тя получи още покана за запис в студио и покана за участие в конкурс в Казахстан. И Кристияна, и Надежда са възпитаници на музикалните педагози Нона Немигенчева и пепа Филина.
Много добре се представи в четвърта възрастова група Иван Бондар, възпитаник на Нона Немигенчева, който получи диплом за най-добро изпълнение на руска песен.
На косъм от медал бе Лора Куруджиева при по-малките. Тя бе аплодирана от журито за изпълнението на руска песен, но не успя да се пребори за отличие.
Оценете
(4 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси