Цветелин Сираков Цветелин Сираков ОУ "20 април"

Науката е слънце за Цветелин Сираков

Написана от  Сряда, 17 Април 2013 14:48
Учениците Цветелин Сираков и Ива Топалова от ОУ „20 април” премериха сили в творческото писане на английски език, като есето на Цветелин се класира между първите три най-добри в Пазарджишка, Благоевградска, Кюстендилска и Смолянска област и беше допуснато до национална класация.
Особен интерес и желание за участие предизвика състезанието по правопис на английски езикSpellingbee, организирано от Корпус на мира и МОМН преди време. В него участваха 12 априлци от 5-8 клас. Двубоят за първото място е бил между Ива Топалова и Цветелин Сираков. Първи отново е бил Цветелин, но и двамата ще мерят сили на национално ниво в Пловдив на 20 април 2013 г.
Възпитаникът на ОУ „20 април” Цветелин Сираков е на „ти” и с математиката. При провеждане на областния кръг (23.03.2013) на международното математическо състезание „Европейско кенгуру“ при седмокласниците Цветелин Сираков е с най-висок резултат заедно с още две деца от МГ „Константин Величков“ - Пазарджик, следван от Станислава Захариева и Иван Рендаков също от ОУ „20 ти април“.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси