На пазара вече е книгата "ПЕТ СТЪПКИ към по-добър живот" на Васил Ралчев и Георги Димитров

Написана от  Неделя, 11 Ноември 2018 19:07
Излече от печат първата книга на младия панагюрски предприемач Васил Ралчев, която е в съавторство с Георги Димитров.
Заглавието на изданието е "ПЕТ СТЪПКИ към по-добър живот". В социалните мрежи Васил Ралчев сподели:
Няма по-хубаво чувство от това да видиш как мечтата ти придобива материална форма, а и сигурно ще е готино в биографията на 21-годишен да пише автор.
Шегата настрана, спомням си как хората се подиграваха, когато им казвах "ще пишем книга". Доста време ни отне заедно с Georgi A. Dimitrov да превърнем тази мечта в реалност, но не съжалявам нито за миг!  Искам да отделя момент и да ви кажа най-важното нещо, което открих в този процес: Никоя мечта или цел не е непостижима, а най-важното е да поемеш първата стъпка, след нея хоризонтът става по-ясен."
Младите мечтатели Васил и Георги, автори на "ПЕТ СТЪПКИ към по-добър живот", са създатели на проекта "Не Бъди Посредствен" - онлайн канал и страница, чиято цел е да покажат алтернативния начин на мислене и да помогнат в преследването на целите на мнозина.  А новата изявава на младите предприемачи - книгата,е "изпълнена не с празни приказки, а с реални и практически идеи за подобряване на начина ти на живот. Книга, която представя предприемачеството в България в една друга светлина, и ти показва, че човек може да е успешен и щастлив и у нас."


Книга, която има силата да те промени!
Оценете
(6 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

1 коментар

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси