Водещи новини

Стартира лятната стажантска програма на „ОПТИКС“

Тази година екипът на „ОПТИКС“ акцентира върху създаването на възможности за развитие и специализация на бъдещи инженери, обучаващи се в технически специалности, приоритетни за компанията.

В следващите два месеца одобрените след предварителен подбор студенти ще бъдат част от ключови производствено-развойни екипи, разположени в Пловдив и Панагюрище. Предвидени са серия от обучения, които имат за цел да запознаят стажантите с организационната среда и култура на „ОПТИКС“, с производствените процеси и технологии. Подготвени са индивидуални проектни задания и реални казуси, върху които младите хора и техните наставниците да работят през периода на стажуване.

Следвайки убеждението, че практиката е най-добрата форма за професионална ориентация и кариерно развитие, всяка година „ОПТИКС“ АД надгражда програмата. Освен възможности за стаж през лятото, при показани резултати студентите могат да продължат и в стипендиантската програма на компанията.

 

 

 

Вижте още

Седмокласниците от ОУ „Двайсти април“ получиха свидетелствата си за сновно образование

Пожелавам си седмокласниците да запазят детските си очи, защото в тези очи Панагюрище винаги ще …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.