понеделник , 11 декември 2023
Снимката е предоставена от Предизборния щаб

Христо Иванов в Пазарджик: Няма да има студена зима. Излезте и гласувайте!

На тези избори се решава съдбата на България. Много е важно хората да излязат да гласуват, защото ако останем вкъщи, можем да останем в същата безизходица. Няма да има студена зима. Излезте и гласувайте! Това заяви съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов при посещението си в Пазарджик този уикенд и добави, че трябва да има стабилно управление с ясни приоритети. “Това е нещо, което “Демократична България” доказа, че знае как да осигури- Хората очакват конкретни резултати за своя живот, а не поредния популистки търг за обещаване на по-високи заплати. Начините доходите да се качат трайно и устойчиво, са инвестиции и добри работни места. ДБ е показала, че може да вкара здрав разум в политическия живот, че може да бъде посредник в името на големите национални цели.”

СНИМКИТЕ са от Предизборния щаб

 

Христо Иванов очерта при срещата с хората приоритетите, които са във фокуса на обединението. Съдебната реформа, по думите му, е и средство за привличане на повече инвестиции и икономически растеж. “Всеки чуждестранен инвеститор иска правила, които да се спазват.” Дигитализацията, по която ДБ направи първи решителни стъпки в рамките на предходното правителство, ще доведе до елиминиране на непосилната тежест на бюрокрацията върху плещите на хората и бизнеса, за да може България да стане лесна за живеене и за работа. Друг приоритет за екипа на обединението е образованието и възможностите за преквалификация, за да се възползват хората от по-добри, модерни и по-високоплатени работни места.

 

Имаме 25 готови законопроекта, които сме готови да внесем на първия ден в парламента. Имаме нужда от вашата подкрепа.”

Той беше категоричен, че трябва да се свика консултативен съвет по повод ескалацията на войната в Украйна. “България трябва да формира широк и ясен национален консенсус. Има рискове, но не трябва да се плашим. България разполага и в рамките на НАТО, и в рамките на ЕС, с достатъчно ресурси, за да се справи с всички предизвикателства.”

“Най-лесно се мобилизират хора чрез страх и омраза, ние мобилизираме чрез надежда, защото пред България, освен кризи, има и възможности, по отношение на енергийната ефективност и независимост”, ясно заяви Иванов.

Антоанета Цонева и Александра Стеркова, които са начело на листата на ДБ в Пазарджик, изминаха близо 4000 километра и проведоха срещи лице в лице с хората в над 50 населени места в рамките на кампанията до момента. Това сме ние – с усилие, с емоция, на улицата, открито, с лице пред хората, посещаваме всички общини с усмивка, с желание за контакт с хората. Всеки иска такива представители – отворени, трудолюбиви. И двете водачки на листата на “Демократична България” в Пазарджик, и цялата ни група, са хора, които много работят и на които можеш да разчиташ, че ще ти свършат работа.”

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

Вижте още

Девойките на ВК „Пан Волей“ затвърдиха второто си място в групата

Днес  девойките на Волейболен клуб „Пан волей“ победиха като домакини с 3:0 отбора на Свиленград. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.