На 19 май ще разберем кои са избрани за „Учител на годината“, „Творец на годината“ и „Творец на Панагюрище“

На 19 май Общински съвет – Панагюрище ще проведе поредното си редовно заседание, в дневния ред на което първа точка е утвърждаването или отхврлянето  избора на разширената комисия  за избор на Учител на годината“, „Творец на годината“ и „Творец на Панагюрище“.  И тази година в избора беше включен електронният вот за „Учител на годината“.

И тази година по време на електронното гласуване за учител имаше странни моменти, особено при гласуването за Учител на годината в начален етап. Вероятно някои все още не са разбрали, че колкото и пъти да гласуваш за своя фаворит, колкото и гласа да събере той в електронното гласуване, ако води, електронният вот се брой за един глас, кото се прибавя към останалите.

Припомняме, че в разширената комисия по избора участват общинските съветници от постоянната комисия по обрразование и култура, зам.-кметът на община Панагюрище, директорите на училища и представители на синдикатите. Утре Общинският съвет ще реши дали да утвърди, или отхвърли избора на разширената комисия.

 

Вижте още

Кукери от с.Бъта привлякоха вниманието на туристическото изложение ”ВАКАНЦИЯ & СПА”

Днес в Централното фоайе на Интер Експо Център министърът на туризма Зарица Динкова откри официално …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.