неделя , 27 ноември 2022

На 19 май ще разберем кои са избрани за „Учител на годината“, „Творец на годината“ и „Творец на Панагюрище“

На 19 май Общински съвет – Панагюрище ще проведе поредното си редовно заседание, в дневния ред на което първа точка е утвърждаването или отхврлянето  избора на разширената комисия  за избор на Учител на годината“, „Творец на годината“ и „Творец на Панагюрище“.  И тази година в избора беше включен електронният вот за „Учител на годината“.

И тази година по време на електронното гласуване за учител имаше странни моменти, особено при гласуването за Учител на годината в начален етап. Вероятно някои все още не са разбрали, че колкото и пъти да гласуваш за своя фаворит, колкото и гласа да събере той в електронното гласуване, ако води, електронният вот се брой за един глас, кото се прибавя към останалите.

Припомняме, че в разширената комисия по избора участват общинските съветници от постоянната комисия по обрразование и култура, зам.-кметът на община Панагюрище, директорите на училища и представители на синдикатите. Утре Общинският съвет ще реши дали да утвърди, или отхвърли избора на разширената комисия.

 

Вижте още

Тенисистите на ТК “Панагюрище“ са втори отборно на Държавното за Южна България

Състезателите на ТК „Панагюрище“ се представиха достойно на провелото се на 19 и 20 ноември …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.