четвъртък , 28 март 2024

Преписка срещу бътовец, влязъл да краде в мазето на свой съселянин

Двама апаши са установени от служителите на полицейските управления в Септември и Панагюрище.

През миналата седмица в полицейското управление в Септември се получил сигнал от 19-годишен тийнейджър от същия град. Младежът съобщил, че непознат се приближил до него и направил опит да отмъкне портфейла му. Той обаче подгонил джебчията, който успял да избяга, без да довърши кражбата си. В резултат на предприетото разследване от страна на местните криминалисти извършителят скоро бил спипан. Оказало се, че това е септемвриецът Р.К.- 25г.
В петък вечерта /27 март/ 48-годишният А.Л. от панагюрското село Бъта подал сигнал в Районно управление – Панагюрище. Мъжът съобщил, че е заварил жител на селото по време на опит да краде от мазето му. На мястото бил изпратен дежурен автоатрул, който установил, че неканеният гост е съселянинът на потърпевшия – И.С.-34г. И при двата случая спрямо извършителите са образувани преписки, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР – Пазарджик.

Вижте още

„ОПТИКС“ АД ви поздравява с 3-ти март

„ОПТИКС“ АД ви поздравява с 3-ти март – национален празник на Република България! Нека светлият …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.