Продължава издирването на 6-годишното момиченце от Панагюрище, което от вчера е в неизвестност. Сформирани са 16 екипа

Написана от  Понеделник, 09 Юли 2018 09:56
Тази сутрин беше подновено издирването на 6-годишното момиченце от Панагюрище, което е в неизвестност от вчера - 8 юли, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.
Целият състав на полицейското управление и пожарната е на работа, включително и свободните от дежурство от полицейското управление и пожарната са извикани тази сутрин за подновяване на акцията по издирване на 6-годишното дете. Екипите са оборудвани с необходимото облекло и техника за издирване в труднодостъпните терени по протежението на река Луда Яна.
И през днешния ден реката е пълноводна и със силни течения, породени в резултат на падналите обилни валежи от дъжд през изминалите два дена. Предстои щателното претърсване на коритото на реката по нейното протежение до село Попинци. 
На помощ са се притекли и ловците от Ловно-рибарското дружество "Глиган" в Панагюрище. Сформирани са 16 групи от полицаи, пожарникари и ловци, които започнаха издирването паралелно и по двата бряга на реката, за да се обхване коритото в пълнота. Ако се наложи, издирването ще продължи и след село Попинци, където река Луда Яна преминава, допълват от пресцентъра на Областна дирекцияна полицията.
 Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси