Откриха мъртво момиченце в река Луда Яна в Панагюрище. Издирват и сестричката му

Написана от  Неделя, 08 Юли 2018 15:17
Момиченце на около осем години е намерено в река Луда Яна в Панагюрище,
алармираха в социалните мрежи част от панагюрци. Жена е подала сигнал в дежурната  на РУ - Панагюрище около 12.30 часа днес. Полицаи и пожарникари веднага са тръгнали към мястото - отсечката на реката край Детска градина "Брезичка", но са извадили трупа на детенцето... Чака се съдебна медицина да установи причините за смъртта на момиченцето. Предполага се, че причината за смъртта е удавяне.
Издирва се и 6-годишната сестра на мъртвото момиченце, с която заедно са излезли от къщата сутринта и не са се прибрали. Установено е, че грижи за децата полагала майката, но тази сутрин е отишла на работа, като ги оставила вкъщи", съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на полицията малко след 15 часа днес.
За издирване на 6-годишното момиченце са сформирани съвместни екипи от полицейското управление и РСПБЗН в Панагюрище. Служителите обхождат коритото на реката по протежение на целия град. Работата по случая продължава.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси