Продължава кампанията "Левче дари - книга спаси" на БЧК - Панагюрище, "Асарел-Медет" АД дари 2000 лева от "Игри за добрини"

Написана от  Четвъртък, 05 Юли 2018 11:10
Досега от кампанията на БЧК - Панагюрище "Левче дари - книга спаси" са събрани 420 лева, съобщи председателят на организацията Нора Кунчева.
С тях доброволците в БЧК са завели децата от Дневния център за деца с увреждания "Дъга" на Острова в гр.Пазарджик, където са били организирани развлекателни игри и почерпка.
Кампанията "Левче дари - книга спаси" продължава, уточни г-жа Кунчева. Тя съобщи още, че БЧК - Панагюрище е получило дарение  от 2000 /две хиляди/ лева от "Асарел-Медет" АД от проведените наскоро "Игри за добрини", в които панагюрската рудодобивна компния участва.
Припомняме, че вторият турнир от проекта на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН “Игри за добрини” се състоя на 16 юни в Панагюрище. 4 отбора участваха в оспорвания турнир, който се проведе в зала "Арена Асарел". Състезателите от “Асарел - Медет”, които бяха и домакини, се класираха на първо място и спечелиха наградата от 2 000 лева.
Те играха в подкрепа на децата в неравностойно положение от град Панагюрище.


Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси