Учители от СУ „Нешо Бончев“ зарадваха възрастните хора с увреждания от Дома „Св.Св.Козма и Дамян“

Написана от  Понеделник, 08 Януари 2018 17:46
По повод Бабинден днес група учители от СУ „Нешо Бончев“ посети Дома за възрастни хора с увреждания „Св.Св.Козма и Дамян“ в Панагюрище.
Със средствата, събрани на 23-ти декември от малкия учителски благотворителен базар на площад „20-ти април”,учителите подготвиха изненада за възрастните хора, като купиха различни лакомства, омесиха пити, изпекоха баници.
На сладка раздумка с домакините учителите им подариха лъч светлина, като им обещаха, че пак ще им отидат на гости, но вече с ученици, които да им попеят.
Припомняме, че СУ „Нешо Бончев“ организира 3-дневен коледен благотворителен базар, в който се включиха родители, ученици и учители. Те подготвиха сладки и солени изкушения, сувенири и картички на символични цени, които продадоха в самото училище и събраха 1030 лв. Средствата бяха дарени преди Коледа на 8 ученици от СУ „Нешо Бончев” в неравностойно положение. Благотворителният базар бе поредна дейност по проекта „Едно училище за всички”, осъществян с подкрепата на Център за приобщаващо образование – София. 
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси