С инициативата „Купи и дари“ бяха подпомогнати 55 човека от община Панагюрище. Лайънс клубът и супермаркети „Дани“ благодарят на панагюрци за съпричастността

Написана от  Понеделник, 08 Януари 2018 14:39
55 човека в затруднено и тежко материално положение бяха подпомогнати с благотворителната инициатива „Купи и дари“,
проведена съвместно от Лайънс клуб - Панагюрище и верига хранителни супермаркети „Дани“ от 9-ти декември 2017г. до 4-ти януари 2018 г. В акцията можеше да се включи, всеки, който пожелае да купи хранителни продукти и ги остави на специално обособени места.
Кампанията се провежда за трета поредна година и се превърна в традиционна за панагюрския Лайънс клуб, коментира президентът на обществената организация Веселин Дундаров. Той припомни, че тазгодишната акция се проведе на два етапа. Първият бе до 22 декември, като със събраните продукти бяха подпомогнати 30 човека. Вторият етап бе от 23 декември 2017 г. до 4 - ти януари 2018 г., като с хранителните продукти са направени 25 торбички за хора в нужда.
Лайънс клуб - Панагюрище и ръководството на хранителни супермаркети "ДАНИ" благодарят на всички граждани на  Панагюрище за подкрепата, която оказаха по време на поредната благотворителна инициатива „Купи и дари“.
Те благодарят и на служителите от звено „Домашен социален патронаж“ на Община Панагюрище, с чиято помощ продуктите са достигнали до хората в затруднено положение.
"Благодарим, че отворихте сърцата си, за да дарим радост и топлина на хората в нужда", завършва прессъобщението на Лайънс клуб - Панагюрище.
 
 
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси