Д-р Симеонова участва в инициативата "Купи и дари" Д-р Симеонова участва в инициативата "Купи и дари"

Инициативата „Купи и дари“ на Лайънс клуб - Панагюрище продължава до Атанасовден 2018 г.

Написана от  Събота, 30 Декември 2017 19:20
Около 150 кг. хранителни продукти бяха събрани в първия транш на четвъртата благотворителна инициатива "Купи и дари“ на Лайънс клуб –
Панагюрище,която се осъществява съвместно с хранителни супермаркети "ДАНИ".Началото на благотворителната акция бе поставено на9 декември  и първоначалното намерение на панагюрските лъвове бе да продължи до 03.01.2018 г. След първия транш, който бе преди Рождество Христово, когато със събраните хранителни продукти бяха направени и раздадени 30 пакета на нуждаещи се чрез Социалния патронаж, Лайънс клуб – Панагюрище реши да удължи срока да благотворителната си инициатива. И тя ще бъде не до 4 януари, а до Атанасовден - 18 януари 2018 г. Дотогававсеки, който пазарува в хранителните супермаркети "ДАНИ", може да купи идари хранителен продукт според възможностите и желанието си. Продуктите се събират в определените за целта съдове до касите на магазините. В края на кампанията те ще бъдат пакетирани и отново разпределени на хора в затруднено материално положение.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси