Младежката трудова борса през 2012 година се проведе в Театъра. Младежката трудова борса през 2012 година се проведе в Театъра. Архив в-к "Оборище"

105 души на младежката трудова борса

Написана от  Сряда, 16 Октомври 2013 11:16
105 търсещи работа лица от общините Панагюрище и Стрелча, предимно безработни лица, са участвали в младежката трудова борса, организирана от дирекция Бюро по труда - Панагюрище, вчера, 15 октомври.
От структурата на социалното министерство съобщиха, че в инициативата са участвали 16 работодатели, представители на секторите „Индустрия” и „Услуги”. Обявените свободни работни места са били 27 - за специалисти с висше образование предимно инженерни професии, а за специалисти със средно образование: настройчици и оператори на машини с цифрово - програмно управление, електрончици, контрольор на качеството в шевно производство, оптици, стругари, фрезисти, шивачи, строителни работници, тъкачи, продавач - консултант, сервитьори, бармани.
От Бюрото по труда уточниха, че работните места не са със сезонен характер.
Директен подбор от работодателите е бил осъществен на 8 търсещи работа безработни младежи на първичен пазар на труда и по мерки за заетост.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси