Учители от СУ "Нешо Бончев" са в Ирландия по проекта "ТИМ - Технологии и Иновативни Методи" по програма "Еразъм+"

Написана от  Четвъртък, 26 Юли 2018 11:40
Силвия Бобекова и Антонина Футекова, гимназиални учители по английски език в СУ „Нешо Бончев” – Панагюрище, от 14 до 31 юли са в Ирландия по първата планувана дейност 
от европейския проект "ТИМ - Технологии и Иновативни Методи" по програма Еразъм+, КД1, секция "Училищно образование".Стойността на проекта е 29 524 евро и изпълнението му започна на 1 юли. Учителитеот СУ „Нешо Бончев” ще се включват в разнородни дейности в продължение на 15 месеца - до 30.09.2019. 
Те ще участват в 3 дейности с цел повишаване качеството на образование в училището, като ще посетят следните водещи европейски институции, от които ще заимстват добри идеи:
1.     Alpha College of English – Превръщане на училищата в подходящи за бъдещето на децата на 21-ви век, предназначен за гимназиални учители по английски език;


2.     Europass – Уеб решения за класната стая – 3 учители от различни образователни степени и директор;
3.     Euneos – Образование във Финландия и Естония – оригинални най-добри практики образователни практики - Бенчмаркинг, там ще ходят директор и учители новатори.
Учителите, които участват в реализирането на проекта, ще организират 3 вътрешни квалификации и една конференция, на която ще споделят добри европейски практики, които да се прилагат и у нас, с цел превръщане на училищата в подходящи за бъдещето на децата на 21-ви век.
Оценете
(3 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси