Веска Барова по време на конференцията Веска Барова по време на конференцията

Директорът на СУ"Н.Бончев" бе лектор в конференция "Желаното училище.Решения за управление"

Написана от  Събота, 18 Ноември 2017 11:03
Директорът на СУ “Нешо Бончев“ Веска Барова бе един от лекторите  в конференцията  „Желаното училище. Решения за управление".
Тя се проведе на 17 ноември в София и нейни организатори  бяха Софтуерен университет, Училища БГ , Академия НИКЕ, НМД и Фондация „Заедно в час“. Конференцията целеше да събере лидери в образованието, да се представят различни гледни точки и да се предостави възможност за отворена дискусия. По време на събитието бяха споделени добри практики и модерни решения за управление на образователни институции.
Във втория панел от конференцията г-жа Барова сподели опита на СУ „Нешо Бончев“ в прилагане на  интердисциплинарния подход и проектно-базираното обучение на учениците и значението им за формиране на Професионалните учебни общности.

Другите лектоли в конференцията бяха: доц. д-р Николай Цанев - зам.- декан ФНПП вСофийския университет "Св.Климент Охридски"; Ваня Ананиева - собственик на езикови училища Интелект; Екатерина Граменова от Академия НИКЕ; Стефан Лазаров от Национална мрежа за децата; Емилия Иванова от 90 СУ “Ген. Хосе де сан Мартин”, София; Ани Василева от СУ “Св.св. Кирил и Методи”, Велинград; Антоан Тонев - директор на 17 СУ “Дамян Груев"; Георги Златаров и Румен Бакалов от Училища.бг; Ангел Георгиев  - СофтУни.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси