С инициативата „Мама, татко и аз“ бончевци поставиха началото на проекта „Едно училище за всички“,

Написана от  Неделя, 24 Септември 2017 10:18
Учениците от Средно училище „Нешо Бончев“ участваха активно в различни инициативи по време на Европейската Седмица на мобилността /16 – 22 септември/.
Обединени под мотото „Мама, татко и аз“, малчуганите от начален етап, шестокласниците и техните родители приеха с усмивка предизвикателството на учителите и се включиха в атрактивни игри. На 20-ти септември алеите на Градския парк приличаха на разноцветна, пълноводна и шумна река. Окуражителни възгласи, усмивки, спортни игри привличаха вниманието на случайните любители на следобедните разходки и станаха обект на много снимки.
С инициативата „Мама, татко и аз“ бончевци  поставиха началото на дейностите по своя нов проект „Едно училище за всички“, който се реализира с подкрепата на Център за приобщаващо образование. Проектът е насочен основно към активното взаимодействие на ученици, родители и учители като част от една общност. В рамките на учебната година всички ще имат възможност да се включат в различни интересни инициативи.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси