Попълване на документи и вицепремиера  Томислав Дончев Попълване на документи и вицепремиера Томислав Дончев

В процес на изпълнение са 37% от мерките за намаляване на административната и регулаторната тежест

Написана от  Петък, 10 Ноември 2017 09:18
През август министерствата и агенциите идентифицираха общо 605 услуги и регулаторни режима, които могат да бъдат оптимизирани.
Към 31 октомври 28% от предложените от министерствата мерки за намаляване на административната тежест за гражданите и бизнеса са изпълнени, 37% са в процес на изпълнение. За реализирането на 35% от мерките се налага по-продължителна работа в търсене на подходящата нормативна формула. Това съобщиха от Пресслужбата на Министерски съвет относно приетия доклад на заместник министър-председателя Томислав Дончев за напредъка по ангажиментите на министерствата, свързани с предложените от тях мерки за намаляване на административната тежест за гражданите и бизнеса.
На администрациите е даден срок до 15 януари 2018 г. да представят на вицепремиера обобщен доклад за изпълнение на поетите ангажименти за намаляване на административната и регулаторната тежест.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси