"Чинията" на Бузлуджа и лидерът на БСП Корнелия Нинова на партийния събор заедно с депутати "Чинията" на Бузлуджа и лидерът на БСП Корнелия Нинова на партийния събор заедно с депутати oshtepan.com и дневник.bg

На партийния събор на Бузлуджа и тази година имаше социалисти от Панагюрска община

Написана от  Неделя, 30 Юли 2017 18:19
На традиционния събор на връх Бузлуджа на 29 юли, на който бяха отбелязани 126 години от създаването на червената партия,
имаше и над 80 социалисти от Панагюрска община. Те са пътували с два автобуса, като единият е минал през селата на общината, за да вземе заявилите желание да участват в събора.
На емблематичната за левите поляна под мотото "Единни за България, която обичаме" са се събрали около 60 хиляди души, обявиха от "Позитано" 20.
Както по време на предизборната кампания през март за 44 НС, така и на 29 юли на Бузлуджа председателят на БСП Корнелия Нинова се обяви за край на паралелната държава, която струвала 10 млрд. лв. на година, за премахване на "политико-икономическата мафия", за да има пари за увеличение на пенсиите на възрастните хора и за образование на децата, за борба с корупцията по високите етажи на властта, за единение на народа…
"Нашето общество се раздира от омраза и агресия. Рискуваме емблемата на последния кабинет на Борисов да бъде "Българи бият българи", заяви Корнелия Нинова и подчерта, че "правителствата са временни, а България е вечна и Бузлуджа е на България".
Лидерът на БСП благодари на събралите се социалисти за проявената мъдрост, която лежи на идеология и програма, а не на личната облага на 100 души в партията. „Благодаря ви, че не позволихте да сме част от управлението на суджука", каза Нинова.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси