Нарушение на забраната за тютюнопушене в заведение в Панагюрище установиха проверяващи от РЗИ и ОДМВР и съставиха актове

Написана от  Събота, 09 Декември 2017 09:34
Засилени проверки, включително вечерни и нощни, по спазване на забраната за тютюнопушене в закрити обществени места /чл. 56 ал.1 от Закона за здравето/ извършват здравни инспектори и полицейски служители
в обекти на територията на област Пазарджик.
Контролът се осъществява на база подписано Споразумение за координация и сътрудничество между Министерството на здравеопазването и Министерството на вътрешните работи.
В първите дни на декември инспектори от РЗИ и служители на МВР - сектор «Противодействие на икономическата престъпност», провериха обекти за хранене и развлечение в гр. Панагюрище и гр. Стрелча. При нощния контрол бе установено тютюнопушене  в нарушение на законовите разпоредби в заведение в гр. Панагюрище. Съставени са актове за административно нарушение на 2 физически лица и едно юридическо лице.
Съвместните проверки продължават.В усилията си за постигане на ефективност институциите, осъществяващи контрол, разчитат на подкрепата на обществото и съдействието на средствата за масово осведомяване. 
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси