Фестивал "Здравей, Здраве!" ще се проведе в Панагюрище

Написана от  Сряда, 11 Октомври 2017 15:47
Първият фестивал на здравето ще се прооведе в Панагюрище на 14 октомври /събота/ в една от залите на хотел "Каменград.
Целта на организаторите е да се популяризира здравословният начин на живот.
 Официалното откриване на фестивала е в 10.00 часа. Организацията предвижда да се проведат последователно лекции и практики на тема здраве, здравословен начин на живот и естествени методи на лечение.
Един от лекторите е д-р Светла Балтова.
Тя е завършила Висшия медицински институт в Пловдив и е работила около 30 години като лекар със специалности вътрешни болести, кардиология и ревматология.
Интересите й в области като човешката съдба, животът и смъртта са я отвели към търсенията на духовното знание. Изучава знанията, дадени от Учителя Петър Дънов, запознава се с медицинските и астрологичните знания, дадени от Рудолф Щайнер, започва да уча астрология, базирана на така наречената Западна езотерична школа. Постепенно компетенциите и уменията й се обогатяват от срещите й с нейни колеги от чужбина, практикуващи по-екзотични видове медицина.
Към момента Светла Балтова владее метода за лечение с цветните есенции на д-р Бах, паневритмия, антропософска и холистична медицина, астропсихология и медицинска астрология.

Човекът е в естествената си среда, когато е в единство с природата и черпи от нейната сила. Медикаментите не действат или имат ограничено и временно действие, ако не бъде възвърнато естественото енергийно равновесие у човека. В лекцията „Енергиите на природата – източник на здраве, сила и живот“, която Светла Балтова ще изнесе на 14 октомври в Панагюрище, ще бъдат представени методи и начини да се свържем с лечебната енергия на природните фактори, въздействието на ландшафта, дърветата, водните източници, климатичните условия. Ще бъдат разгледани и конкретни примери за лечение на болести и неразположения с достъпни за всеки методи.

Организатори на фестивала "Здравей, Здраве"  са Йога клуб "Панагюрище", Йога клуб "Гяна", Духовно общество "Бяло братство" - Панагюрище и Спортен клуб по таекуон-до "ОДИН". 
Входът е безплатен!
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси