Известният хирург проф. Кирил Драганов ще преглежда пациенти в „Уни Хоспитал“ СНИМКИ: Архив на oshtepan.com

Известният хирург проф. Кирил Драганов ще преглежда пациенти в „Уни Хоспитал“

Написана от  Четвъртък, 09 Март 2017 15:54
 
Проф. д Кирил Драганов, специалист по проблемите на хирургичното лечение на пациенти с чернодробна цироза,
ще извърши специализирани прегледи в МБАЛ „Уни Хоспитал“. Възможност да бъдат консултирани ще имат пациенти с проблеми в областта на общата и коремна хирургия, чернодробно-жлъчната и панкреатична хирургия. 
Прегледите ще се извършат на 13, 14 и 15 март 2017 г. от 12.00 до 16.00 часа в приемния хирургичен кабинет.
Проф. Кирил Драганов има две специалности – „Хирургия“ и „Онкология“, специализирал е на два пъти във Франция – чернодробна хирургия и трансплантология, като операциите които е извършил са над 5000.
За повече информация и записване: тел. 0357 88 581 и 0357 88 582
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

2 коментара

  • Връзка на коментара jobweek Вторник, 05 Септември 2017 12:09 публикуван от jobweek

    Ищем сотрудников на удаленную работу, 10 человек. Работа разная, от поиска информации, до общения с клиентами через сайт. Занятость 3-5 часов в сутки. Необходимо хорошее знакние ПК и интернет. Важна комуникательность и ответственность. Зарплата 35-45т.р. Вопросы и резюме отправляйте на почту: jobweek@mail.ru

    Докладвайте
  • Връзка на коментара Деница Петрова Георгиева Петък, 12 Май 2017 11:17 публикуван от Деница Петрова Георгиева

    Добър ден,имам едно запитване относно заболяване на черния дроб.На свекъра му откриха образование до черния дроб,направиха му шест биопсии и уж беше доброкачествено,после казаха ,че е хепатит ,после начален стадии на цироза и му изписаха хапчета и после трябваше да започне медикаментозна химио терапия(така ни обясниха),но в последствие на следващите изследвания се оказа ,че билирубина е 65 и не могат да започнат лечение,пратиха го вкъщи,без лекарства,да пие чайове и пресни сокове от цвекло!!!!!Въпросът ми е ако ви изпратим изследванията и епикризите можете ли да ни кажете и вашето мнение и с какво да се лекува,че само с чайчета май няма да стане!!!!!Благодаря предварително лек ден

    Докладвайте

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси