Приключи езиково-приключенският лагер на остров Тасос за 28 ученици от Панагюрище и Стрелча

Написана от  Неделя, 15 Юли 2018 18:34
Силно емоционален езиково-приключенски лагер изкараха на остров Тасос в Гърция 28 ученици от Панагюрище и Стрелча.
Техни ръководители бяха учителите от СУ „Нешо Бончев” Силвия Бобекова и Пепа Дюлгярова. В рамките на 8 дни учениците преживяха безброй приятни изненади и се върнаха в България, заредени с позитивизъм
Децата са много благодарни на техните родители и ръководители, че са имали възможност да изживеят тази уникална седмица на остров Тасос.
Те сърдечно благодарят и на мистър Питсас, собственик на лагера, и на “Асарел-Транс”ООД за осигурената безопасност във всеки миг от престоя.
Лагер „Pitsas camp”, остров Тасос, Гърция, се намира в близост до селцето Прино и чудесно съчетава планина и море.
Лагерът разполага с огромен ограден двор - над 30 декара, футболно, волейболно, бейзболно, баскетболно игрище, 2 открити театъра с аудио и светлинно оборудване, басейн, англоговорещи аниматори. Всеки ден се организират разнообразни занимания: футбол, волейбол, баскетбол, спортна стрелба, стрелба с лък, пушка или пистолет, бугело, танци, уроци по гмуркане, конна езда, стена за катерене, батут. Предлагаа се круиз с гмуркане (по желание), децата чрез комуникация на английски научават от гърците за забележителностите, културата, занаятите и обичаите в Гърция.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси