Днес започва първата лагерна смяна в село Панагюрски колонии

Написана от  Понеделник, 02 Юли 2018 07:40
Днес - 2 юли, започва първата лагерна смяна за ученици в село Панагюрски колонии. Началник ще бъде г-жа Невенка Врагова – Гоешкова.
Тази година ще има 4 смени, които пак ще са с продължителност 10 дни. Във всяка една от броят на лагеруващите ще е до 50 ученици. Храненето ще е четири пъти на ден, като обедното меню ще е тристепенно, а вечерното двустепенно. Дневната такса за лагеруващ в село Панагюрски колонии тази година е 5.76 лева плюс 1 лев такса. Персоналът, обслужващ организирания отдих на учениците, ще ползва същия оклад
.
Втората лагерна смянаще бъде от 16 до 25 юли /включително/, началник ще е г-жа Румяна Серетлиева
Третата смяна ще е от 30 юли до 8 август /включително/. Началник смяна ще бъде г-жа Стоянка Ракова.
По установена вече традиция четвъртата лагерна смяна ще е за спортуващи ученици и ще бъде от 13 до 22 август /включително/. Записването на желаещите деца и ученици за лагерните смени се извършва от началниците на смените, а заплащането на таксите в Центъра за административно обслужване в сградата на Община Панагюрище всеки работен ден от 8:00 часа до 18:00 часа.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси