Лагеруващи в базата в село Панагюрски колонии и част от базата Лагеруващи в базата в село Панагюрски колонии и част от базата СНИМКИ: Архив на oshtepan.com

Първата лагерна смяна в село Панагюрски колонии започва на 2 юли, дневният оклад е 5.76 лева

Написана от  Четвъртък, 28 Юни 2018 18:40
От днес – 28 юни, започна записването за първа лагерна смяна в село Панагюрски колони, която ще започне на 2 юли.
Началник ще бъде г-жа Невенка Врагова – Гоешкова.
Тази година ще има 4 смени, които пак ще са с продължителност 10 дни. Във всяка една от броят на лагеруващите ще е до 50 ученици. Храненето ще е четири пъти на ден, като обедното меню ще е тристепенно, а вечерното двустепенно.
От 2013 г. храненето на лагеруващите в базата на село Панагюрски колонии е чрез кетъринг, като фирмата се избира от общинското ръководство съгласно Закона за обществените поръчки.
На заседанието си на 27 юни общинските съветници гласуваха дневната такса за ученик, който ще почива в лагера в село Панагюрски колонии тази година, да е 5.76 лева плюс 1 лев такса. Персоналът, обслужващ организирания отдих на учениците, ще ползва същия оклад.
Началник на втората лагерна смяна, която ще бъде от 16 до 25 юли /включително/, ще е г-жа Румяна Серетлиева
Третата смяна ще е от 30 юли до 8 август /включително/. Началник смяна ще бъде г-жа Стоянка Ракова. 
По установена вече традиция четвъртата лагерна смяна ще е за спортуващи ученици и ще бъде от 13 до 22 август /включително/. Програмата й ще е насочена към много спортни състезания, турнири, туризъм, развиване и усъвършенстване на екипната работа.
Записването на желаещите деца и ученици за лагерните смени се извършва от началниците на смените, а заплащането на таксите в Центъра за административно обслужване в сградата на Община Панагюрище всеки работен ден от 8:00 часа до 18:00 часа.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси