По време на празниците ще има засилено полицейско присъствие на местата с висока концентрация на граждани

Написана от  Петък, 04 Май 2018 19:28
За осигуряване на безопасността на движението преди началото на трите празнични почивни дни 
ще бъдат извадени допълнително полицейски екипи на най-невралгичните точки в районите на АМ „Тракия”, главните пътища Пловдив-Пазарджик-Белово-Костенец, Пазарджик -Панагюрище, Пазарджик-Пещера-Батак, Варвара-Велинград, Пещера-летовище Свети Константин. Батак, летовище „Цигов чарк”. Водачите на МПС да шофират внимателно, с повишение внимание и изправни автомобили. Да не сядат зад волана, ако са употребили алкохол или не се чувстват добре.
Особено внимание ще бъде отделено върху местата с висока концентрация на граждани: пешеходни зони, обществени пазари, търговски обекти, гари и автогари. На тези места ще има засилено полицейско присъствие с цел недопускане на посегателства върху собствеността на гражданите.
Ако по време на празничните дни ще напуснете жилището си за повече време, не забравяйте отключени врати, недобре затворени прозорци на тераси, санитарни помещения, неукрепени врати на гаражи и мазета. Старайте се да не разгласявате в социалните мрежи за вашето отсъствие. Нек за за него да знаят само най-близките. Предупредете и съседите си за това, за да са бдителни, ако чуят съмнителен шум от апартамента ви.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси