"ОПТИКС" АД отпразнува 20 години

Написана от  Петък, 03 Август 2018 20:58
В края на месец юли „ОПТИКС” АД чества своя двадесетгодишен юбилей, като подготви и реализира две изключително важни и изпълнени с емоции събития. 
На 27-ми юли екипът на фирмата организира коктейл с партньори в Централния военен клуб – София. Мероприятието бе посетено от голям брой приятели на компанията, а за настроението им с изпълненията си се погрижиха момичетата от “4 Magic”. Специално приветствие от името на Министерството на отбраната представи заместник-министър Атанас Запрянов,
а от името на Сдружение българска отбранителна индустрия поздравленията бяха поднесени
от доайена на организацията – академик Стефан Воденичаров.Един ден по-късно на територията на Индустриална зона "Доктор Чочев" в Панагюрище се проведе ежегодното фирмено парти на компанията. Изпълнено с много настроение, тържеството беше най-запомнящият се рожден ден досега.
Специални гости на събитието бяха поп певецът Миро, "Deep Zone Project" и танцов състав "Тангра" от с. Попинци.
Вечерта завърши с тържествена заря, а изпълнителният директор г-н Иван Чолаков по традиция разряза празничната торта. Въпреки преваляването, всички се веселиха на воля.

Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси