"Асарел-Медет" АД "Асарел-Медет" АД

"Асарел-Медет" АД търси кандидати за длъжността "Инспектор по обществено здраве - медицинска сестра"

Написана от  Вторник, 26 Декември 2017 20:47
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
             www.asarel.com
Минно-обогатителен комплекс „Асарел-Медет”АД е първата, най-голяма и водеща българска минна компания за открит добив и обогатяване на медни руди.
 
 „Асарел-Медет“АД е основен фактор за социално-икономическото развитие и облика на община Панагюрище и Пазарджишка област. Като едно от най-големите индустриални предприятия има структуроопределящо значение за българската икономика и важен принос за брутния вътрешен продукт на страната.
КОМПАНИЯТА ТЪРСИ  КАНДИДАТИ ЗА
ДЛЪЖНОСТТА
ИНСПЕКТОР ПО ОБЩЕСТВЕНО ЗДРАВЕ – МЕДИЦИНСКА СЕСТРА
Кратък профил на длъжността
-                       Приема пациенти (работници и служители) със здравословен проблем, при необходимост оказва медицинска помощ;
-                       Дава дежурства в „Здравна служба” - приема повиквания на дежурния телефон за спешна медицинска помощ. Отива на мястото, където е пострадалият или нуждаещият се служител и му оказва първа долекарска помощ, а при необходимост съдейства за транспортирането му до болнично лечебно заведение;
-                       Отговаря за стопанисване, правилна експлоатация, съхранение и опазване на поверената апаратура, консумативи, реактивии материали
Образователни и квалификационни изисквания
·      образование: средно  специално или висше медицинско образование
·      професионален опит: не по-малко от една година опит в болнично заведение или спешна помощ
·      допълнителни квалификационниизисквания: компютърна грамотност, добри умения за работа с MS Office
·      лични качества:oтговорност, почтеност, способност за мотивиране на екип, добра комуникативност, организираност, експедитивност, способност за работа под напрежение.
Необходими документи за кандидатстване :
     Молба, подробна автобиография, диплома за завършено висше образование, документи за допълнителна квалификация, езикова подготовка и компютърна грамотност.
Срокът за подаване на документите е до 28.12.2017 г. на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Всички кандидати, които са одобрени в първия етап на подбор по документи, ще получат покана за интервю.
 
Информираме Ви, че данните, които доброволно ни предоставяте, са лични данни и попадат под специална защита по смисъла на ЗЗЛД. „Асарел-Медет”АД се задължава да ги съхранява и да не ги разпространява под каквато и да е форма.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси