Рудник "Асарел" и новият джип Рудник "Асарел" и новият джип

В рудник „Асарел“ 20 журналисти тестваха новия джип „Range Rover Velar“

Написана от  Вторник, 12 Септември 2017 15:56
Двадесет журналисти от национални ежедневници и специализирани авто мото списания и сайтове
тестваха новия джип „Range Rover Velar“ по пътищата в рудник „Асарел“ на 11 септември. Инициативата бе на вносителя на возилата - фирма „Мото Пфое“, уточняват във фейсбук страницата си от "Асарел-Медет" АД.
Представителите на медиите разгледаха двете фирмени експозиции за историята и развитието на компанията и се снимаха за спомен пред кофата на един от багерите-гиганти.
След това от диспечерния пункт на рудник „Асарел“ видяха мащабите на мината, а инж. Ангел Шишков – началник „Рудник“, ги запозна с производствения процес в дружеството.

Първата спирка от организирания тест драйв бяха бермите на рекултивираната част на Окисно насипище, където представителите на медиите изпробваха възможностите на джиповете по труден терен и се снимахa пред площите, засадени експериментално с лавандула.
Истинският тест за машините бе преходът до приемния бункер на Циклично-поточната технологична линия за транспорт на руда – ЦПТ-2 в рудник „Асарел“, с което те се справиха без проблеми.

На изпроводяк бяха „изкъпани“ на проходната автомивка, която се намира на изхода на рудника.
„Много впечатляващо“, не скри възхищението си от видяното в „Асарел-Медет“АД Мистър Формула 1 – инж. Иван Тенчев, който бе сред гостите на организирания от „Мото Пфое“ тест драйв.

Източник и снимки:
Фейсбук страницата на "Асарел-Медет"
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси