"Асарел-Медет" АД и стажантите с изпълнителния директор инж.Делчо Николов /в средата/ и директора на дирекция "Човешки ресурси" Ана Финджикова /последната вдясно/ "Асарел-Медет" АД и стажантите с изпълнителния директор инж.Делчо Николов /в средата/ и директора на дирекция "Човешки ресурси" Ана Финджикова /последната вдясно/

Във втория етап на стажантската програма на „Асарел-Медет“АД се включиха 6 студенти

Написана от  Четвъртък, 03 Август 2017 17:29
Вторият етап на лятната стажантска програма на „Асарел-Медет“АД започна на 1 август.
Шестима енергични и мотивирани студенти вече са част от екипа на компанията, съобщи във фейсбук страницата си фирмата. Стажантите са разпределени по своите работни места според изучаваната от тях специалност.
В рамките на един месец младите хора ще имат възможност да приложат на практика познанията си и да направят първите си професионални стъпки. За всеки стажант е определен наставник, който ще го запознае с функциите му, ще му възлага задачи с цел да придобие практически знания и умения, ще го напътства и подпомага.
Лятната стажантска програма на „Асарел-Медет“АД започна на 1 юли и се провежда за 14-та поредна година. В двата й етапа се включиха общо 34 студенти от различни специалности. След приключването й броят на участвалите младежи ще надхвърли 620, като 110 от тях вече работят в дружеството.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

1 коментар

  • Връзка на коментара Димитрия Немска Петък, 04 Август 2017 21:35 публикуван от Димитрия Немска

    Искам да кажа че се радвам за младежите но казвам голямо НО класирането на младежите за тази стажантска програма продължава да става с връзки.Много кадърни и умни деца нямат достъп до Асарелската програма именно че си нямат кой да ги уреди.За съжаление това няма да се промени

    Докладвайте

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси