Следвайте ни и в социалните мрежи:

 Православните християни отбелязват днес Въведение Богородично, панагюрската църква "Св.Въведение Богородично"има храмов празник и става на 199 години.
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
                    www.asarel.com
Минно-обогатителен комплекс „Асарел-Медет”АД е първата, най-голяма и водеща българска минна компания за открит добив и обогатяване на медни руди.
Множество нарушения са установени при проведена полицейска акция, свързана с контрола на движението по пътищата. 
На 19 ноември в гр.Сливница се проведе вторият кръг от зоналното първенство по хандбал за 16- годишни девойки.
С приключенския екшън "ЛИГАТА НА СПРАВЕДЛИВОСТТА" – 3D премиера, започва филмовата седмица в панагюрското кино "Модерен театър".
Тежък 5-геймов мач изиграха днес юношите старша възраст на СК“Пан волей“ в Пловдив срещу отбора на "Строител ".
Новини
Павлина Вайсилова

Павлина Вайсилова

Днес – 17 ноември, в заседателната зала на Община Панагюрище ще има церемония по учредяване на първия Общински ученически парламент.
В изисквана и задушевна атмосфера премина деветото издание на благотворителния бал „Златна панагюрска есен ”, организиран от Лайънс клуб – Панагюрище.
Близо два часа и половина продължи празничната програма, с която на 4 ноември читалище "Пробуда 1872" в Баня чества 145 г. от своето създаване.
Редица изказвания предизвика отчетът за дейността на Управителния съвет на Българска Асоциация Биопродукти
Еуфорията от Първия международен турнир по художествена гимнастика „Панагюрско съкровище“ отмина, но преживените емоции продължават да топлят.
Проверка на pH, правене на био дезодорант и измерване на пулса бяха част от демонстрираните възможности на Природния център „Спиралата на живота“ в СУ „Нешо Бончев“,

 


 


 

lezginka


 

lezginka

Абониране

Въпроси