Следвайте ни и в социалните мрежи:

След проведено ДНЕС заседание на Областния щаб за борба с грипа и острите респираторни заболявания бе решено да се обяви грипна епидемия
„МИКРО ВЮ ЕНДОСКОПИ ОПТИК“ АД
ПАНАГЮРИЩЕ
ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ:
СПЕЦИАЛИСТ МАРКЕТИНГ
 
УТРЕ - 17 януари, в многофункционална зала "Арена- Асарел-" ще се събере спортният елит на община Панагюрище, за да бъде част от официалната церемония
Все още е вакантно работното място за уредник в музей, съобщиха от Дирекция "Бюро по труда" - Панагюрище. Позицията  e за специалист с висше образование:
Деца от областта, участвали в конкурс за детска рисунка, бяха отличени от представители на ръководството на ОДМВР-Пазарджик.
В библиотеката към читалище „Н.Й.Вапцаров – 1927" в с.Бъта се проведе разширено заседание на Инициативния комитет за доизграждане на паметника костница /от 1965 г./,

Честит рожден ден на художника Манол Панчовски!

Написана от  Събота, 08 Септември 2018 09:13
Манол Панчовски - един от панагюрските майстори на четката, ДНЕС навършва 60 години.
В творческата си биография майстор Манол има десетки участия в изложби, включително и извън България. Последната от тях e в Торино, Италия, и бе открита през юли тази година.
Платна на Манол Панчовски има в много частни колекции. Творчеството му привлича с финеса и чувствеността към красотата.
В картините му централно място заема образът на жената, който Манол Панчовски претворява от различни позиции, но винаги с нежност.
От години художникът работи в Исторически музей  Панагюрище, но това не му пречи на творческото въображение, търсене, преоткриване.
Оценете
(3 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси