Следвайте ни и в социалните мрежи:

На 10 ноември панагюрските художници Нистор Хаинов и Пепа Машева, които са и учители съответно в СУ „Нешо Бончев” и ОУ „Проф.Марин Дринов”,
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
                    гр. Панагюрище
                 НАБИРА ОФЕРТИ
за избор на фирма-купувач на следното оборудване:
Тази вечер и в Панагюрище имаше гражданско недоволство срещу цените на горивата.
"МИСТЕРИЯТА НА КЪЩАТА С ЧАСОВНИКА"2D премиера, дублиран, е един от филмите, които предлага кино "Модерен театър" тази седмица.
От 9 до 11 ноември в сградата на  Младежкия  дом в Пазарджик се проведе поредното издание на Музикалната академия „Нота по нота“ за джаз, поп и рок изпълнители.
 Днес в зала "Арена Асарел" в Панаагюрище се проведе среща по волейбол от държавното първенство за юноши старша възраст.
Моменти от срещата по волейбол между отборите на България и Белгия Моменти от срещата по волейбол между отборите на България и Белгия СНИМКИ: Павлина Вайсилова

Белгийките се наложиха над националките ни по волейбол в първата контрола

Написана от  Четвъртък, 09 Август 2018 21:12
Тази вечер в зала "Арена Асарел" в Панагюрище се игра първият приятелски мач между националните женски отбори по волейбол на България и Белгия.
 
По предварителна уговорка между треньорите, за да пробват различни състави, двата тима изиграха 5 големи гейма. Крайният резултат бе 2:3 за Белгия. Още в първия гейм гостите показаха превъзходство в играта и срещата завърши с резултат 16:25. Във втория гейм българките доминираха в резултата и приключиха срещата с 25:21.
В третия гейм националките ни отново отстъпиха двубоят завърши с 17:25. Нищо по-различно не се случи и в четвъртия гейм, заковал резултат 20:25. В петия гейм българките играха най-добре, като се наложиха с резултат 25:20.
Утре - 10 август, двата отбора ще играят втора контрола. Началото е 18.00 часа.
 

Оценете
(1 глас)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси