Следвайте ни и в социалните мрежи:

На 15 октомври ОУ "Проф.Марин Дринов" - Панагюрище тържествено откри кабинет по компютърно моделиране, за който„Асарел-Медет“ АД дари 12 компютъра.
На 18  октомври Православната църква празнува паметта на Св.ап. и ев.Лука и на Св. мъченица Злата Мъгленска, на Светия мъченик Марин и на Св. преподобни Юлиан Пустинник.
Ден на отворените врати беше на 16 октомври в ОУ "Проф.Марин Динов", като част от проявите, посветени на патрона на училището.
 
От 12 до 14 октомври в Бургас се проведе Международният турнир по плуване "Бриз 2018", в който участваха 667 състезатели от Египет, Сърбия, Турция, Молдова и България.
С няколко мероприятия чества 25 години от създаването си Хандбален клуб „Панагюрище”. 
Множество събития с широкоспектърен характер подготвя екипът на ОУ „Двайсти април“ от 22 до 26 октомври 

В зала „Арена Асарел“ на 9 и 10 август са първите контроли на националния тим по волейбол. Срещите са срещу отбора на Белгия

Написана от  Сряда, 08 Август 2018 07:52
Женският национален отбор по волейбол се подготвя за Световното първенство в Япония в панагюрската зала  „Арена Асарел“ от 30 юли.
Пред БНТ старши треньорът на националките Иван Петров съобщи, че Елица Василева няма да е част от тима на Световното в Страната на изгряващото слънце. Отборът ще изиграе първите си контроли преди Световното в зала „Арена-Асарел”. Срещите ще са с тима на Белгия на 9 и 10 август от 18 часа. Контролите са открити за всички приятели на волейбола. „Условията в Панагюрище са много добри. Още на първата тренировка дойдоха представители на местната волейболна общественост, за да ни поздравят. Очакваме предстоящите контроли с Белгия да предизвикат голям зрителски интерес“, коментира за BGvolleyball.com мениджърът на тима Любомир Герасимов.
На Световното в Япония през септември българките са в група с Китай, Италия, Турция, Канада и Куба.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси