Следвайте ни и в социалните мрежи:

Работните места за специалисти с висше образование, обявени тази седмица в Дирекция "Бюро по труда"- Панагюрище, са:
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ"АД

               гр. Панагюрище
ПРОДАВА СЛЕДНОТО УПОТРЕБЯВАНО ОБОРУДВАНЕ:
ДНЕС /19 февруари/ звездобройците ще могат да се възхитят на явлението супер снежна луна. В 17.55 часа българско време на небето ще се покаже най-голямата и ярка Луна за тази година.
На 15 февруари в залата на 79 СУ "Индира Ганди" в София се проведе изпит по таекуон-до за степени до 4 гуп.
На 18 февруари 1873 г. в покрайнините на тогавашна София е изпълнена присъдата, издадена срещу Васил Иванов Кунчев – смърт чрез обесване.
     При рутинна проверка на улица в Панагюрище местните полицаи установили, че 17-годишен тийнейджър от село Оборище

В зала „Арена Асарел“ на 9 и 10 август са първите контроли на националния тим по волейбол. Срещите са срещу отбора на Белгия

Написана от  Сряда, 08 Август 2018 07:52
Женският национален отбор по волейбол се подготвя за Световното първенство в Япония в панагюрската зала  „Арена Асарел“ от 30 юли.
Пред БНТ старши треньорът на националките Иван Петров съобщи, че Елица Василева няма да е част от тима на Световното в Страната на изгряващото слънце. Отборът ще изиграе първите си контроли преди Световното в зала „Арена-Асарел”. Срещите ще са с тима на Белгия на 9 и 10 август от 18 часа. Контролите са открити за всички приятели на волейбола. „Условията в Панагюрище са много добри. Още на първата тренировка дойдоха представители на местната волейболна общественост, за да ни поздравят. Очакваме предстоящите контроли с Белгия да предизвикат голям зрителски интерес“, коментира за BGvolleyball.com мениджърът на тима Любомир Герасимов.
На Световното в Япония през септември българките са в група с Китай, Италия, Турция, Канада и Куба.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

Нови коментари

Абониране

Въпроси