Следвайте ни и в социалните мрежи:

В края на октомври се проведе есенният кръг на Шестия международeн турнир „Математика без граници”.  В него се включиха 54 ученици
„МИКРО ВЮ ЕНДОСКОПИ ОПТИК“ АД – ПАНАГЮРИЩЕ
ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ:
СПЕЦИАЛИСТ МАРКЕТИНГ
Лайънс клуб – Панагюрище организира седма поредна кампанията „Купи и дари“ съвместно със супермаркети „Дани“.
На 9 декември Православната църква чества зачатие на Света Анна. 
На 4 декември в СУ "Нешо Бончев" - Панагюрище се проведе обучение по проект "ТИМ - Технологии и Иновативни Методи" на тема “Уеб решения в класната стая". 
С навлизането в зимния сезон ЕVN България отправя към своите клиенти някои съвети за рационално използване на електроенергията в дома.

В зала „Арена Асарел“ на 9 и 10 август са първите контроли на националния тим по волейбол. Срещите са срещу отбора на Белгия

Написана от  Сряда, 08 Август 2018 07:52
Женският национален отбор по волейбол се подготвя за Световното първенство в Япония в панагюрската зала  „Арена Асарел“ от 30 юли.
Пред БНТ старши треньорът на националките Иван Петров съобщи, че Елица Василева няма да е част от тима на Световното в Страната на изгряващото слънце. Отборът ще изиграе първите си контроли преди Световното в зала „Арена-Асарел”. Срещите ще са с тима на Белгия на 9 и 10 август от 18 часа. Контролите са открити за всички приятели на волейбола. „Условията в Панагюрище са много добри. Още на първата тренировка дойдоха представители на местната волейболна общественост, за да ни поздравят. Очакваме предстоящите контроли с Белгия да предизвикат голям зрителски интерес“, коментира за BGvolleyball.com мениджърът на тима Любомир Герасимов.
На Световното в Япония през септември българките са в група с Китай, Италия, Турция, Канада и Куба.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси