Следвайте ни и в социалните мрежи:

В края на октомври се проведе есенният кръг на Шестия международeн турнир „Математика без граници”.  В него се включиха 54 ученици
„МИКРО ВЮ ЕНДОСКОПИ ОПТИК“ АД – ПАНАГЮРИЩЕ
ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ:
СПЕЦИАЛИСТ МАРКЕТИНГ
Лайънс клуб – Панагюрище организира седма поредна кампанията „Купи и дари“ съвместно със супермаркети „Дани“.
На 9 декември Православната църква чества зачатие на Света Анна. 
На 4 декември в СУ "Нешо Бончев" - Панагюрище се проведе обучение по проект "ТИМ - Технологии и Иновативни Методи" на тема “Уеб решения в класната стая". 
С навлизането в зимния сезон ЕVN България отправя към своите клиенти някои съвети за рационално използване на електроенергията в дома.

Осемгодишната Дара Маслева от Панагюрище стана втора на Държавното първенство по триатлон

Написана от  Понеделник, 23 Юли 2018 10:54
На 15 юли в Русе се проведе Държавното първенство по триатлон - спринтова дистанция: 50 м плуване, 2.5 км колоездене и 500 м бягане.
В най-малката възрастова група на състезанието - родени 2009 г., участва и 8-годишното панагюрско момиче Дара Маслева. Тъй като в Панагюрище няма клуб по триатлон, тя участва от името на СК "Шампион"- Пазарджик.
В драматичната надпревара Дара Маслева се класира на второ място. 
За подготовката на Дара по плуване имат заслуга треньорите Екатерина Радивчева и Димитър Аврамов, а с тренировките по бягане и колоездене са се заели нейните родители и батко й. 
На Дара Маслева й предстоят още два старта по триатлон това лято. Единият е държавното първенство на Камчия -основна дистанция: 100 м плуване /в морето/, 5000 м колоездене и 1000 м бягане. Миналата година на същото състезание Дара спечели ПЪРВО място, въпреки че беше най-малкият състезател в групата си.
УСПЕХ и тази година!!!
Оценете
(5 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси