Следвайте ни и в социалните мрежи:

На 15 октомври ОУ "Проф.Марин Дринов" - Панагюрище тържествено откри кабинет по компютърно моделиране, за който„Асарел-Медет“ АД дари 12 компютъра.
На 18  октомври Православната църква празнува паметта на Св.ап. и ев.Лука и на Св. мъченица Злата Мъгленска, на Светия мъченик Марин и на Св. преподобни Юлиан Пустинник.
Ден на отворените врати беше на 16 октомври в ОУ "Проф.Марин Динов", като част от проявите, посветени на патрона на училището.
 
От 12 до 14 октомври в Бургас се проведе Международният турнир по плуване "Бриз 2018", в който участваха 667 състезатели от Египет, Сърбия, Турция, Молдова и България.
С няколко мероприятия чества 25 години от създаването си Хандбален клуб „Панагюрище”. 
Множество събития с широкоспектърен характер подготвя екипът на ОУ „Двайсти април“ от 22 до 26 октомври 

Осемгодишната Дара Маслева от Панагюрище стана втора на Държавното първенство по триатлон

Написана от  Понеделник, 23 Юли 2018 10:54
На 15 юли в Русе се проведе Държавното първенство по триатлон - спринтова дистанция: 50 м плуване, 2.5 км колоездене и 500 м бягане.
В най-малката възрастова група на състезанието - родени 2009 г., участва и 8-годишното панагюрско момиче Дара Маслева. Тъй като в Панагюрище няма клуб по триатлон, тя участва от името на СК "Шампион"- Пазарджик.
В драматичната надпревара Дара Маслева се класира на второ място. 
За подготовката на Дара по плуване имат заслуга треньорите Екатерина Радивчева и Димитър Аврамов, а с тренировките по бягане и колоездене са се заели нейните родители и батко й. 
На Дара Маслева й предстоят още два старта по триатлон това лято. Единият е държавното първенство на Камчия -основна дистанция: 100 м плуване /в морето/, 5000 м колоездене и 1000 м бягане. Миналата година на същото състезание Дара спечели ПЪРВО място, въпреки че беше най-малкият състезател в групата си.
УСПЕХ и тази година!!!
Оценете
(5 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси