Следвайте ни и в социалните мрежи:

1 290 600 пенсионери ще получат добавка към пенсиите си за декември. Допълнителната сума към пенсията е в размер на 40 лв.
Правителството одобри отпускането на 601 802 лв. за финансово осигуряване на дейности по националните програми
Обявеното работно място за специалист с висше образование в Дирекция "Бюро по туда" - Панагюрище и тази седмица е само едно - за рехабилитатор
На 13 ноември екипи на полическото управление в Панагюрище извърши проверки на два адреса в Стрелча.
Европейският парламент потвърди във вторник предварително постигнатото през юни съгласие със Съвета на ЕС относно енергийната ефективност, възобновяемите източници
           
Ясни са финалистите в шестото изданиие на конкурса "Кмет на годината". Битката в тазгодишното издание е в 10 категории. 

Безплатни тренировки по таекуон-до и кикбокс до 15 септември

Написана от  Неделя, 01 Юли 2018 19:50
Спортен клуб по таекуон-до "ОДИН" и Спортен клуб по кик бокс "ОПТИКС" обявяват безплатни тренировки
за всички новозаписани младежи и девойки в летния сезон - от 30 юни до 15 септември 2018.
Възползвайте се от възможността да се докоснете до магията на бойните изкуства и бойния спорт.
Бойният спорт е една от най-добрите алтернативи на агресията в училище и на улицата. Той учи на философия да се състезаваш преди всичко със себе си и да бъдеш най-добрата версия на личността си - което е диаметрално противоположна концепция на липсата на цели, които провокират зависимости. Включете се и открийте на какво са способни тялото и духът Ви!
Проектът "Бойният спорт срещу агресията и зависимостите" се изпълнява с финансовата подкрепа на Националната програма за изпълнение на младежки дейности по чл.10 А от Закона за хазарта за 2018 г. чрез Договор №25-00-26 от 23 май 2018 г.
Проектът вклюючва 5 дейности: информираност и публичност с продължителност 4 месеца; провеждане на кампания "Бойният спорт срещу агресията и завиисимостите"; включване на бенефициантите по проекта сс спортната дейност на сдружението и сспортни занимания по таекуон-до и кикбокс; провеждане на състезания през септември в раамките на два дена.
Спортен клуб ТКД"ОДИН" е учреден на 26 март 1996 г. Първи старши треньор на клуба е Иван Савов Тричков (III дан)от Пловдив. Помощник-треньори са Димитър Йовчев, Желязко Гагов, Матея Тодореев и Пенко Пенчев.
Клубът има многократни шампиони и медалисти от държавни, балкански, европейски и световни първенства.
Треньорът на клуба Здравко Еров е част от треньорския екип на националния отбор на Българската федерацийя по таекуон-до ITF.

Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси