Следвайте ни и в социалните мрежи:

Предложение за утвърждаване и дофинансиране на 13 маломерни паралелки в училищата на община Панагюрище за учебната 2018/2019 година
Първите посланици на турнира по тенис на маса Seamaster 2018 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open в Панагюрище Мария Йовкова и Денислав Коджабашев
Правителството прие промени в свое Постановление № 129 от 2000 г., с което се определят минималните диференцирани размери на паричните средства
Бързи производства се водят спрямо няколко нарушители на движението по пътищата, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР – Пазарджик.
Под патронажа на министъра на младежта и спорта Красен Кралев от 5 до 23 юли в община Марица се провеждат XXIII държавни игри на спортистите от малките селища.
Днес се навършват 181 години от рождението на Апостола на свободата Васил Иванов Кунчев.

Безплатни тренировки по таекуон-до и кикбокс до 15 септември

Написана от  Неделя, 01 Юли 2018 19:50
Спортен клуб по таекуон-до "ОДИН" и Спортен клуб по кик бокс "ОПТИКС" обявяват безплатни тренировки
за всички новозаписани младежи и девойки в летния сезон - от 30 юни до 15 септември 2018.
Възползвайте се от възможността да се докоснете до магията на бойните изкуства и бойния спорт.
Бойният спорт е една от най-добрите алтернативи на агресията в училище и на улицата. Той учи на философия да се състезаваш преди всичко със себе си и да бъдеш най-добрата версия на личността си - което е диаметрално противоположна концепция на липсата на цели, които провокират зависимости. Включете се и открийте на какво са способни тялото и духът Ви!
Проектът "Бойният спорт срещу агресията и зависимостите" се изпълнява с финансовата подкрепа на Националната програма за изпълнение на младежки дейности по чл.10 А от Закона за хазарта за 2018 г. чрез Договор №25-00-26 от 23 май 2018 г.
Проектът вклюючва 5 дейности: информираност и публичност с продължителност 4 месеца; провеждане на кампания "Бойният спорт срещу агресията и завиисимостите"; включване на бенефициантите по проекта сс спортната дейност на сдружението и сспортни занимания по таекуон-до и кикбокс; провеждане на състезания през септември в раамките на два дена.
Спортен клуб ТКД"ОДИН" е учреден на 26 март 1996 г. Първи старши треньор на клуба е Иван Савов Тричков (III дан)от Пловдив. Помощник-треньори са Димитър Йовчев, Желязко Гагов, Матея Тодореев и Пенко Пенчев.
Клубът има многократни шампиони и медалисти от държавни, балкански, европейски и световни първенства.
Треньорът на клуба Здравко Еров е част от треньорския екип на националния отбор на Българската федерацийя по таекуон-до ITF.

Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси