Следвайте ни и в социалните мрежи:

На държавния финал за 14-годишни девойки в гр. Сливница, който се проведе на 15, 16 и 17 юни, отборът на ХК „Панагюрище“ 
С 3D премиерата на приключенския екшън "ДЖУРАСИК СВЯТ: РУХНАЛОТО КРАЛСТВО" започва филмовата седмица кино "Модерен театър" в Панагюрище
От 16 юни на пазара е новият брой на вестник "Още ПЛАМ", чието водещо заглавие е "Срещнаха се, но-о-о... не се разбраха за сондажите".
При препълнена читалищна зала премина на 16 юни в Попинци поредната среща между жителите на селото и ръководството на „Асарел-Медет“ АД относно геоложките проучвания.
Всички дванадесетокласниците от СУ "Св.Св.Кирил и Методий“ в гр.Стрелча издържаха успешно държавния зрелостен изпит по български език и литература.
Адреан НИКОЛОВ, ИПИ
През последните години фокусът на дебата и реформите в системата на училищно образование гравитират най-вече около проблемите

Таекуондистите на СК "ОДИН" спечелиха златни и бронзови отличия на републикански турнир в Ботевград, а кикбоксьорите от държавното в Габрово

Написана от  Вторник, 05 Юни 2018 21:52
На 2 и 3 юни в спортна зала „Георги Христов“ в Ботевград се проведе Републикански турнир по таекуон-до ITF за Купа Ботевград. 
В него сили премериха над 180 състезатели от 15 клуба в страната. Един от тях бе панагюрският „ОДИН“, който в крайното класиране при юношите и девойките взе купата за 1място.
Илчо Машев спечели първо място на спаринг, а Добри Байков успя да се пребори за първо място и на спаринг, и 1 на форма в своята категория.
Първо място грабнаха на спаринг и Стайко Танковски, и Гаврил Христосков. В категорията си на форма Гаврил се класира на трето място. Отлично на форма се представи Искрьо Загарьов, който на спаринг спечели трето място.
Мирослава Райчева и Силвана Байкова показаха добра подготовка на форма и спечелиха трети места.
При по-малките на спаринг Марко Мечев, Петър Костурков и Нено Чернирадев демонстрираха превъзходна игра и също грабнаха първи места, като Нено спечели и сребърно отличие на форма.
Малко не достигна на Николай Такучев да се окичи с медал, коментира инструкторът Здравко Еров. Той е доволен от представянето на състезателите. Той съобщи, че отлична изява са имали и състезателите по кикбокс от наскоро открития СК "Оптикс" на д ържавното първенство за татами стилове, провело се на 12 и 13 май в гр. Габрово.
Там 
Стоянка Варадинова  е спечелила златен медал на спаринг, а Гаврил Христосков 2 сребърни медала в различни стилове. Георги Лещаров, Силвана Байкова и Мартин Христов също са завоювали сребърни отличия на спаринг, а Лъчезар Ковачев, Николай Такучев и Деница Маджарова бронзови пак на спаринг.
Здравко Еров подчерта, че участието в Габрово е второто състезание на новооткрития клуб  "Оптикс".Оценете
(4 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси