Следвайте ни и в социалните мрежи:

На 21 януари в някои страни се празнува Ден на прегръдката. Той започва от САЩ през 1986 година и за негов инициатор се смята пастор Кевин Заборни.
През 1951 година 21 януари е обявен за Ден на родилната помощ и на акушерките и гинеколозите.
Асен Попниколов е новият председател на Сдружение "Асарел България Оупън", което е основен организатор на Международния турнир по тенис на маса "Асарел България Оупън".

„МИКРО ВЮ ЕНДОСКОПИ ОПТИК“ АД ПАНАГЮРИЩЕ
ТЪРСИ ДА НАЗНАЧИ:
СПЕЦИАЛИСТ МАРКЕТИНГ
Спортът в Панагюрище е бил и ще продължава да бъде. През 2018 година състезателите от различните клубове са спечелили 60 медала от републикански, балкански и европейски първенства.
След упорита борба с болестта рак ни напусна Човекът Цеца Богоева - директор на Дирекция "Бюро по труда" - Панагюрище.

Таекуондистите на СК "ОДИН" спечелиха златни и бронзови отличия на републикански турнир в Ботевград, а кикбоксьорите от държавното в Габрово

Написана от  Вторник, 05 Юни 2018 21:52
На 2 и 3 юни в спортна зала „Георги Христов“ в Ботевград се проведе Републикански турнир по таекуон-до ITF за Купа Ботевград. 
В него сили премериха над 180 състезатели от 15 клуба в страната. Един от тях бе панагюрският „ОДИН“, който в крайното класиране при юношите и девойките взе купата за 1място.
Илчо Машев спечели първо място на спаринг, а Добри Байков успя да се пребори за първо място и на спаринг, и 1 на форма в своята категория.
Първо място грабнаха на спаринг и Стайко Танковски, и Гаврил Христосков. В категорията си на форма Гаврил се класира на трето място. Отлично на форма се представи Искрьо Загарьов, който на спаринг спечели трето място.
Мирослава Райчева и Силвана Байкова показаха добра подготовка на форма и спечелиха трети места.
При по-малките на спаринг Марко Мечев, Петър Костурков и Нено Чернирадев демонстрираха превъзходна игра и също грабнаха първи места, като Нено спечели и сребърно отличие на форма.
Малко не достигна на Николай Такучев да се окичи с медал, коментира инструкторът Здравко Еров. Той е доволен от представянето на състезателите. Той съобщи, че отлична изява са имали и състезателите по кикбокс от наскоро открития СК "Оптикс" на д ържавното първенство за татами стилове, провело се на 12 и 13 май в гр. Габрово.
Там 
Стоянка Варадинова  е спечелила златен медал на спаринг, а Гаврил Христосков 2 сребърни медала в различни стилове. Георги Лещаров, Силвана Байкова и Мартин Христов също са завоювали сребърни отличия на спаринг, а Лъчезар Ковачев, Николай Такучев и Деница Маджарова бронзови пак на спаринг.
Здравко Еров подчерта, че участието в Габрово е второто състезание на новооткрития клуб  "Оптикс".Оценете
(5 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси