Следвайте ни и в социалните мрежи:

На държавния финал за 14-годишни девойки в гр. Сливница, който се проведе на 15, 16 и 17 юни, отборът на ХК „Панагюрище“ 
С 3D премиерата на приключенския екшън "ДЖУРАСИК СВЯТ: РУХНАЛОТО КРАЛСТВО" започва филмовата седмица кино "Модерен театър" в Панагюрище
От 16 юни на пазара е новият брой на вестник "Още ПЛАМ", чието водещо заглавие е "Срещнаха се, но-о-о... не се разбраха за сондажите".
При препълнена читалищна зала премина на 16 юни в Попинци поредната среща между жителите на селото и ръководството на „Асарел-Медет“ АД относно геоложките проучвания.
Всички дванадесетокласниците от СУ "Св.Св.Кирил и Методий“ в гр.Стрелча издържаха успешно държавния зрелостен изпит по български език и литература.
Адреан НИКОЛОВ, ИПИ
През последните години фокусът на дебата и реформите в системата на училищно образование гравитират най-вече около проблемите

Жените на ХК "Панагюрище" се наредиха на трето място в "Б" РХГ

Написана от  Понеделник, 04 Юни 2018 08:52
На 2 юни в националния курорт Хасковски минерални бани се проведе последният турнир от "Б"РХГ жени.
Отборът на Панагюрище записа загуба от Хасково с 23:22 и направи равен мач с Топлика 14:14. Така остана на трето място в групата.
Мария Маслева е ГОЛМАЙСТОР на първенството и НАЙ-ДОБРА ЛЯВА СВРЪЗКА, а Елена Чолакова е НАЙ-ДОБРО ДЯСНО КРИЛО.
Кметът на Хасковски минерални бани уважи проявата и награди състезателките и треньорите.
След приключване на турнира всички отбори заедно посетиха плувен комплекс "Олимп" и се отдадоха на релакс.
За Хандбален клуб „Панагюрище“ останаха още три държавни финала.Отборът на 14- годишните девойки ще участва в квалификация за класиране на държавен финал. Ако се класира ще играе от 15 до 17 юни в гр.Сливница, а отборите на жените и девойките по плажен хандбал ще мерят сили от 22 до 26 юни в гр.Каварна.
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси