Следвайте ни и в социалните мрежи:

На държавния финал за 14-годишни девойки в гр. Сливница, който се проведе на 15, 16 и 17 юни, отборът на ХК „Панагюрище“ 
С 3D премиерата на приключенския екшън "ДЖУРАСИК СВЯТ: РУХНАЛОТО КРАЛСТВО" започва филмовата седмица кино "Модерен театър" в Панагюрище
От 16 юни на пазара е новият брой на вестник "Още ПЛАМ", чието водещо заглавие е "Срещнаха се, но-о-о... не се разбраха за сондажите".
При препълнена читалищна зала премина на 16 юни в Попинци поредната среща между жителите на селото и ръководството на „Асарел-Медет“ АД относно геоложките проучвания.
Всички дванадесетокласниците от СУ "Св.Св.Кирил и Методий“ в гр.Стрелча издържаха успешно държавния зрелостен изпит по български език и литература.
Адреан НИКОЛОВ, ИПИ
През последните години фокусът на дебата и реформите в системата на училищно образование гравитират най-вече около проблемите

Състезателите от Спортен клуб по тенис на маса "Панагюрище" се представиха добре в БРГ- мъже

Написана от  Вторник, 29 Май 2018 20:01
В събота и неделя в гр. Пловдив се проведе последният четвърти кръг на БРГ – мъже.
С отлична игра нашият отбор постигна от три мача три победи. Отборът в състав Даниел Качаков, Костадин Ленгеров. Димитър Илиев и Любомир Пейков спечелиха срещу отбора на СКТМ - гр. Хасково с 4:3, СКТМ „Марица“ - Симеоновград с 4:3 и СКТМ „Берое“ - Стара Загора, с 4:2. Мачовете бяха изключително драматични, като бившият Европейски шампион за юноши Костадин Ленгеров не загуби нито един мач, а Даниел Качаков спечели две много важни срещи срещу Хасково и Симеоновград при резултат 3:3.
През цялата година ръководството на клуба освен гореспоменатие опитни и рутинирани състезатели обиграваше и младите таланти Божидар Васев, Димитър Калоянов и Георги Бойчев.
От общо 8 състезаващи се отбора нашите състезатели заеха 4 място в крайното класиране, като малко не им достигна за медали.
До края на спортно-състезателната година клуба ще вземе участие във финалите на Държавното първенство за момичета и момчета до 10 г. и Държавното отборно и лично първенство до 21 г.Предстои и междузоновото първенство за 12 г. ,кадети и кадетки до 15 г., и
ВРГ 2 мъже. Очакваме за призови места да се борят Десислава Ботева, Нелина Петришка, Йоана Ботева, Димитър Калоянов, Божидар Васев и най-малките – Георги Бойчев, Близнаците Йордан и Матея Генови , Радостин Васев, Георги Тодореев , Станислав Метанов и братята Иван и Петър Вакарелови, Божидар Калпаков и други.
  
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси