Следвайте ни и в социалните мрежи:

Часове по електронно управление и медийна грамотност, както и по безопасност и движение по пътищата включва проект
РЪКОВОДСТВОТО и СИНДИКАЛНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ н
"АСАРЕЛ-МЕДЕТ" АД
ИМАТ УДОВОЛСТВИЕТО ДА ПОКАНЯТ
С три титли за Китай и една за Япония завърши четвъртото издание на турнира по тенис на маса Seamaster 2018 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open,
Спешни мерки срещу разпространението на туберкулоза разпоредиха в Община Стрелча.
Пред повече от 1300 зрители бяха определени финалистите на единично на турнира по тенис на маса Seamaster 2018 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open
Още в началото на съботния ден на турнира по тенис на маса Seamaster 2018 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open в Панагюрище стана ясно, че и при мъжете, и при жените ще има нови шампиони.

Състезателите от Спортен клуб по тенис на маса "Панагюрище" се представиха добре в БРГ- мъже

Написана от  Вторник, 29 Май 2018 20:01
В събота и неделя в гр. Пловдив се проведе последният четвърти кръг на БРГ – мъже.
С отлична игра нашият отбор постигна от три мача три победи. Отборът в състав Даниел Качаков, Костадин Ленгеров. Димитър Илиев и Любомир Пейков спечелиха срещу отбора на СКТМ - гр. Хасково с 4:3, СКТМ „Марица“ - Симеоновград с 4:3 и СКТМ „Берое“ - Стара Загора, с 4:2. Мачовете бяха изключително драматични, като бившият Европейски шампион за юноши Костадин Ленгеров не загуби нито един мач, а Даниел Качаков спечели две много важни срещи срещу Хасково и Симеоновград при резултат 3:3.
През цялата година ръководството на клуба освен гореспоменатие опитни и рутинирани състезатели обиграваше и младите таланти Божидар Васев, Димитър Калоянов и Георги Бойчев.
От общо 8 състезаващи се отбора нашите състезатели заеха 4 място в крайното класиране, като малко не им достигна за медали.
До края на спортно-състезателната година клуба ще вземе участие във финалите на Държавното първенство за момичета и момчета до 10 г. и Държавното отборно и лично първенство до 21 г.Предстои и междузоновото първенство за 12 г. ,кадети и кадетки до 15 г., и
ВРГ 2 мъже. Очакваме за призови места да се борят Десислава Ботева, Нелина Петришка, Йоана Ботева, Димитър Калоянов, Божидар Васев и най-малките – Георги Бойчев, Близнаците Йордан и Матея Генови , Радостин Васев, Георги Тодореев , Станислав Метанов и братята Иван и Петър Вакарелови, Божидар Калпаков и други.
  
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси