Следвайте ни и в социалните мрежи:

 След като в първата десетдневка на ноември плувците на панагюрския спортен клуб "Каменград" спечелиха повече от 10 медала на изключително силните турнири в София и Бургас,
На 17 ноември в Хасково се проведе първият кръг от първенството на зона "Тракия" за 16-годишни девойки. В турнира участваха четири отбора:
С лентата "ФАНТАСТИЧНИ ЖИВОТНИ: ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ГРИНДЕЛВАЛД"  3D премиера, започва филмовата седмица в панагюрското кино "Модерен театър".
„Основната ударна сила на древните българи били конните стрелци, а тяхното най-страшно оръжие - лъкове, които по бойни качества нямали равни на себе си…” 
Павлина ВАЙСИЛОВА
Сърце. Любов. Огън. Доброта. Светлина. Простор. Това бяха основните  характеристики, при които премина благотворителният бал "Златна панагюрска есен" на Лайънс клуб - Панагюрище тази година.
Павлина ВАЙСИЛОВА
Въпреки мокрия сняг, който заваля в следобедните часове на 18 ноември в Панагюрище, двойно повече граждани се включииха в протестното автомобилно шествие
Теодора Ракова и момент от откриването на турнира в Сандански Теодора Ракова и момент от откриването на турнира в Сандански

Плувците от клуб "Каменград" се представиха много добре и на международния турнир "Спартак" в Сандански

Написана от  Сряда, 16 Май 2018 23:12
 От 11 до 13 май в гр.Сандански се проведе Третият международен турнир по плуване "Спартак", в който състезателите на панагюрския СКП "Каменград"

остави поредните много добри впечатления както у конкурентите, така и у техните родители. Те коментираха, че в Панагюрище вода няма, а има отлични плувци. По сините коридори Теодора Ракова отново бе сред претендентите за призови места и спечели два сребърни медала - на 50 метра гръб и 200 метра свободен стил. За постигнатите втори най-добри резултати на турнира тя получи специална индивидуална награда.
Отлично се представи и Катрин Радивчева, която спечели бронзов медал на 50 м брус и само две неудачи на финала я лишиха от още два медала - на 50 м бътерфлай и на 200 м съчетано плуване, на което до 199-я метър тя бе втора. Но в последния един метър, в последния един метър допусна пропуск и остана четвърта. Въпреки това един от треньорите й - Димитър Аврамов, коментира, че е изключително доволен от представянето на всички състезатели, понеже те за първи път плуват на толкова голям басейн - 50-метров. Плувците на "Каменград" тренират на 25-метров басейн.
 
Г-н Аврамов сподели, че изключително добре в своите възрасти са се представили плувците Петър Маслев и Симеон Бобеков, който на 50, 100, 200 и 400 метра е дал много добри резултати, които са му отворили широко вратите за участие в републикански първенства.
Своя потенциал е загатнал Николай Терзиев, който също е покрил нормативите за участие в републикански първенства.
Чудесно впечатление са оставили Стоян Цанов, Милян Сурлеков, Дара Маслева, Росен Байков и Кристиян Спасов, които са част от надеждите на най-младия спортен клуб в Панагюрище. За около половин година, благодарение на упорития труд и голям хъс на плувците и техните треньори г-н Д.Аврамов и г-жа Е.Радивчева, СКП "Каменград" постигна завидни резултати на няколко турнира и вече има създааден отбор.
Родители, спортисти и треньори изказват огромната си багодарност на  "Тракийски хотелиери" за предоставената възможност за тренировки.
СНИМКИТЕ от гр.Сандански
са предоставени от г-жа Петя Кабланова
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси