Следвайте ни и в социалните мрежи:

Днес е държавният дрелостен изпит по български език и литература за дванадесетокласниците и националното външно оценяване за седмоклассниците /също по български език и литература/.
Днес Православната църква почита паметта на свети велики царе равноапостоли Константин и майка му Елена.  По време на царуването на Констнтин през 313 г. се обявява свободата на християнската вяра.
Европейско първенство по самбо и бойно самбо се провежда в гръцката столица Атина. В него участват повече от 300 спортисти от 26 страни, сред които ии България.
Лидерът в българския рудодобив „Асарел-Медет“АД и през тази година ще отвoри вратите си за студенти и млади специалисти,
 На 18 май София беше домакин на петото издание на Европейския минен бизнес форум. Събитието се проведе под патронажа на министъра на енергетиката г-жа Теменужка Петкова
Випуск 2018 на СУ „Нешо Бончев“ покани своите учители на абитуриентски бал след сигнал за евакуация.
Теодора Ракова и момент от откриването на турнира в Сандански Теодора Ракова и момент от откриването на турнира в Сандански

Плувците от клуб "Каменград" се представиха много добре и на международния турнир "Спартак" в Сандански

Написана от  Сряда, 16 Май 2018 23:12
 От 11 до 13 май в гр.Сандански се проведе Третият международен турнир по плуване "Спартак", в който състезателите на панагюрския СКП "Каменград"

остави поредните много добри впечатления както у конкурентите, така и у техните родители. Те коментираха, че в Панагюрище вода няма, а има отлични плувци. По сините коридори Теодора Ракова отново бе сред претендентите за призови места и спечели два сребърни медала - на 50 метра гръб и 200 метра свободен стил. За постигнатите втори най-добри резултати на турнира тя получи специална индивидуална награда.
Отлично се представи и Катрин Радивчева, която спечели бронзов медал на 50 м брус и само две неудачи на финала я лишиха от още два медала - на 50 м бътерфлай и на 200 м съчетано плуване, на което до 199-я метър тя бе втора. Но в последния един метър, в последния един метър допусна пропуск и остана четвърта. Въпреки това един от треньорите й - Димитър Аврамов, коментира, че е изключително доволен от представянето на всички състезатели, понеже те за първи път плуват на толкова голям басейн - 50-метров. Плувците на "Каменград" тренират на 25-метров басейн.
 
Г-н Аврамов сподели, че изключително добре в своите възрасти са се представили плувците Петър Маслев и Симеон Бобеков, който на 50, 100, 200 и 400 метра е дал много добри резултати, които са му отворили широко вратите за участие в републикански първенства.
Своя потенциал е загатнал Николай Терзиев, който също е покрил нормативите за участие в републикански първенства.
Чудесно впечатление са оставили Стоян Цанов, Милян Сурлеков, Дара Маслева, Росен Байков и Кристиян Спасов, които са част от надеждите на най-младия спортен клуб в Панагюрище. За около половин година, благодарение на упорития труд и голям хъс на плувците и техните треньори г-н Д.Аврамов и г-жа Е.Радивчева, СКП "Каменград" постигна завидни резултати на няколко турнира и вече има създааден отбор.
Родители, спортисти и треньори изказват огромната си багодарност на  "Тракийски хотелиери" за предоставената възможност за тренировки.
СНИМКИТЕ от гр.Сандански
са предоставени от г-жа Петя Кабланова
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси