Следвайте ни и в социалните мрежи:

Международен турнир за 14-годишни момичета по хандбал за „Купата на Панагюрище” организира на 22 и 23 септември
Полицейско производство е образувано срещу тийнейджър наркопласьор. 
 Днес Българската православна църква почита паметта на Св.мчци София, Вяра, Надежда и Любов.
 
След оспорван финален двубой в продължение на час и двайсет минути днес 34-годишният Ивайло Петров отново е победител в турнира по тенис на корт за аматьори.
До какви творчески върхове и прозрения е стигнал художникът Нистор Хаинов и колко трънлив е бил пътят му,
 Кой в община Панагюрище не познава музикалния педагог Нона Немигенчева? Едва ли има такъв човек, защото Нона е от летящите хора.
Теодора Ракова и момент от откриването на турнира в Сандански Теодора Ракова и момент от откриването на турнира в Сандански

Плувците от клуб "Каменград" се представиха много добре и на международния турнир "Спартак" в Сандански

Написана от  Сряда, 16 Май 2018 23:12
 От 11 до 13 май в гр.Сандански се проведе Третият международен турнир по плуване "Спартак", в който състезателите на панагюрския СКП "Каменград"

остави поредните много добри впечатления както у конкурентите, така и у техните родители. Те коментираха, че в Панагюрище вода няма, а има отлични плувци. По сините коридори Теодора Ракова отново бе сред претендентите за призови места и спечели два сребърни медала - на 50 метра гръб и 200 метра свободен стил. За постигнатите втори най-добри резултати на турнира тя получи специална индивидуална награда.
Отлично се представи и Катрин Радивчева, която спечели бронзов медал на 50 м брус и само две неудачи на финала я лишиха от още два медала - на 50 м бътерфлай и на 200 м съчетано плуване, на което до 199-я метър тя бе втора. Но в последния един метър, в последния един метър допусна пропуск и остана четвърта. Въпреки това един от треньорите й - Димитър Аврамов, коментира, че е изключително доволен от представянето на всички състезатели, понеже те за първи път плуват на толкова голям басейн - 50-метров. Плувците на "Каменград" тренират на 25-метров басейн.
 
Г-н Аврамов сподели, че изключително добре в своите възрасти са се представили плувците Петър Маслев и Симеон Бобеков, който на 50, 100, 200 и 400 метра е дал много добри резултати, които са му отворили широко вратите за участие в републикански първенства.
Своя потенциал е загатнал Николай Терзиев, който също е покрил нормативите за участие в републикански първенства.
Чудесно впечатление са оставили Стоян Цанов, Милян Сурлеков, Дара Маслева, Росен Байков и Кристиян Спасов, които са част от надеждите на най-младия спортен клуб в Панагюрище. За около половин година, благодарение на упорития труд и голям хъс на плувците и техните треньори г-н Д.Аврамов и г-жа Е.Радивчева, СКП "Каменград" постигна завидни резултати на няколко турнира и вече има създааден отбор.
Родители, спортисти и треньори изказват огромната си багодарност на  "Тракийски хотелиери" за предоставената възможност за тренировки.
СНИМКИТЕ от гр.Сандански
са предоставени от г-жа Петя Кабланова
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси