Следвайте ни и в социалните мрежи:

Днес е държавният дрелостен изпит по български език и литература за дванадесетокласниците и националното външно оценяване за седмоклассниците /също по български език и литература/.
Днес Православната църква почита паметта на свети велики царе равноапостоли Константин и майка му Елена.  По време на царуването на Констнтин през 313 г. се обявява свободата на християнската вяра.
Европейско първенство по самбо и бойно самбо се провежда в гръцката столица Атина. В него участват повече от 300 спортисти от 26 страни, сред които ии България.
Лидерът в българския рудодобив „Асарел-Медет“АД и през тази година ще отвoри вратите си за студенти и млади специалисти,
 На 18 май София беше домакин на петото издание на Европейския минен бизнес форум. Събитието се проведе под патронажа на министъра на енергетиката г-жа Теменужка Петкова
Випуск 2018 на СУ „Нешо Бончев“ покани своите учители на абитуриентски бал след сигнал за евакуация.
Илияна Раева и гимнастички Илияна Раева и гимнастички

Държавното отборно първенство по художествена гимнастика ще се проведе в Панагюрище. Гост ще е Илияна Раева

Написана от  Вторник, 15 Май 2018 21:31
Зала „Арена Асарел“ ще е домакин на Държавното отборно първенство по художествена гимнастика,
което ще се проведе от 17 до 20 май. В него ще участват състезателки от най-добрите отбори в България. В деня на откриването, (17 май) от 11 часа ще играят националниje състезателки. Официален гост на проявата ще бъде председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева, съобщи Стефания Букович от панагюрски клуб "Мери Денс".
В ачалото на есента (10-16 септември  ) в софийската зала "Арена Армеец" ще е проведе Световното първенство по художествена гимнастика. За надпреварата в България ще пристигнат впечатляващите 886 души от 54 държави, като 176 ще са гимнастичките в индивидуалното и 215 гимнастички от 36 ансамбъла.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

 


 


 

 

Нови коментари

Абониране

Въпроси