Следвайте ни и в социалните мрежи:

Програмата за училища посланици на Европейския парламент разширява обхвата си през учебната 2018/2019 година с нови 40 училища от цяла България.
Свободните работни места за специалисти с висше образование, обявени в Дирекция "Бюро по труда" - Панагюрище, тази седмица са само 6:
С 3D премиерата на приключенската лента „ ХИЩНИКЪТ”започва филмовата седмица в панагюрското кино „Модерен театър”.
На 22 и 23 септември зала „Арена Асарел” бе домакин на Международния турнир „За Купата на Панагюрище”, 
На 22 септември 1908г. , точно тридесет години след Освобождението,  в старопрестолната столица Търновое обявена Независимостта на България,
Петър ГАНЕВ, Институт за пазарна икономика
Темата за плоския данък отново се завъртя в публичното пространство, след като някои от основните противници на десятъка, в т.ч. синдикатите,
Илияна Раева и гимнастички Илияна Раева и гимнастички

Държавното отборно първенство по художествена гимнастика ще се проведе в Панагюрище. Гост ще е Илияна Раева

Написана от  Вторник, 15 Май 2018 21:31
Зала „Арена Асарел“ ще е домакин на Държавното отборно първенство по художествена гимнастика,
което ще се проведе от 17 до 20 май. В него ще участват състезателки от най-добрите отбори в България. В деня на откриването, (17 май) от 11 часа ще играят националниje състезателки. Официален гост на проявата ще бъде председателят на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева, съобщи Стефания Букович от панагюрски клуб "Мери Денс".
В ачалото на есента (10-16 септември  ) в софийската зала "Арена Армеец" ще е проведе Световното първенство по художествена гимнастика. За надпреварата в България ще пристигнат впечатляващите 886 души от 54 държави, като 176 ще са гимнастичките в индивидуалното и 215 гимнастички от 36 ансамбъла.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси